Dzięki, to najwyżej jej doślę wyniki.Ktoś gdzieś pisał że NK to ok 10 dni. Ja robiłam dziś cytokiny i też mówili że do 10 dni
reklama
Słoneczko świeci
Fanka BB :)
I jak u Ciebie z temperatura? Natchnelas mnie zmierzyłam i mam 37,5 :-/Codziennie robiłam testy i mierzyłam temp.
M
Ma_k
Gość
U mnie 35,9I jak u Ciebie z temperatura? Natchnelas mnie zmierzyłam i mam 37,5 :-/
Jeden pomiar temperatury nic wam nie powie, trzeba mierzyć codziennie przez cały cykl, rano po przebudzeniu, w ustach lub pochwie.
I jak u Ciebie z temperatura? Natchnelas mnie zmierzyłam i mam 37,5 :-/
U mnie 35,9 [emoji1787]
marsi89
Dokładnie. Bynajmniej 2 cykle trzeba obserwować i wtedy można wnioski wyciągnąć. A może też ta pogoda tak działa. Raz ciepło raz zimno. Ja końcówka okresu a temp. 36,9 od dwóch dniJeden pomiar temperatury nic wam nie powie, trzeba mierzyć codziennie przez cały cykl, rano po przebudzeniu, w ustach lub pochwie.
Słoneczko świeci
Czy masz dobry termometr? w życiu takiej nie miałam ale to indywidualna sprawa, niektórzy tak majaU mnie 35,9
Słoneczko świeci
Tak, wiem, wszystko mi wytłumaczono na nauczkach przed ślubem ja chyba nie mam do tego cierpliwości, żeby codziennie mierzyćJeden pomiar temperatury nic wam nie powie, trzeba mierzyć codziennie przez cały cykl, rano po przebudzeniu, w ustach lub pochwie.
marsi89
Masz masz, po 2 tyg. Tak weszłoby ci w krew że robilabys to przed otwarciem oczuTak, wiem, wszystko mi wytłumaczono na nauczkach przed ślubem ja chyba nie mam do tego cierpliwości, żeby codziennie mierzyć
Magdusia88
Ja na początku mierzyłam temperaturę w kratkę, myślałam że nigdy się nie przyzwyczaję. Od następnego cyklu nie opuściłam żadnego dnia, mam nawet w weekend nastawiony budzik. Normalnie w tygodniu wstaje o 5:30, na weekend nastawiam na 6. Mierze w ustach przed wstaniem z łóżka. Tak odkryłam, że mam problemy z owulacja, a prawie 3 lata żaden lekarz nie umiał tego stwierdzić [emoji846]Masz masz, po 2 tyg. Tak weszłoby ci w krew że robilabys to przed otwarciem oczu [emoji1787]
reklama
M
Ma_k
Gość
Haha tak, mierzyłam w ustach a drugim też elektronicznym ale dousznym sprawdzałam i się zgadzało. Często mam niższą temperaturę, przez cały rok mam lodowate dłonie i stopy, jestem zimnokrwistaCzy masz dobry termometr? w życiu takiej nie miałam ale to indywidualna sprawa, niektórzy tak maja
Tak wiem mierzę od początku cyklu o tej samej godz rano, zanim wstanę z łóżka. Po pomiarach i testach owu stwierdziłam, że ten cykl był bezowulacyjny.Jeden pomiar temperatury nic wam nie powie, trzeba mierzyć codziennie przez cały cykl, rano po przebudzeniu, w ustach lub pochwie
Jutro wieczorem idę do luxmedu na usg to może będzie widać czy była owu czy nie; wg premom miała być 1kwietnia. Rano jadę badać insulinę i glukozę.
Ostatnio edytowane przez moderatora: