reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Właśnie, im wcześniej tym lepiej. Bo to ważne żeby jak najszybciej zaczac przyjmować heparynę.
Właśnie dlatego pod katem ewentualnych leków kusi mnie jak najszybciej a mąż jak to facet, nie rozumie i myśli ze to czysta ciekawość 😜 czasem mi się innego dnia niż 26 zdarzało ale to wiadomo nie przywiązywało się wagi do tego jak człowiek się nie starał :)
We 2 będzie raźniej, ale możliwe że zrobię w piątek bo jeśli będą 2 kreski muszę mieć receptę na clexane
@Katrinaka , @Słoneczko świeci trzymam kciuki zeby się udało ✊🏼✊🏼

A mówił skąd ten stan zapalny mógł być? No u mnie ewidentnie ten wyrostek i druga operacja...zapalenie pęcherza po cewniku. No wszystko chyba wtedy na mnie spadło. Ja miałam 2 dni obfitej miesiączki, dziś trzeci dzień i praktycznie nic nie leci. Ale dwa dni podpaska co godzinę zmieniana
Prawdopodobnie to wszytko przez ten torbiel co miałam na jajniku

Będę trzymać kciuki jak będziecie testowac🤗💙 ja już wiem, że nie jestem w ciąży. W tamtej poczułam implantację, wiedziałam po stanie cery, że zaszłam w ciąże a teraz jest tak samo jak w każdym zwykłym cyklu, będę czekać na @.

Będę trzymać kciuki jak będziecie testowac🤗💙 ja już wiem, że nie jestem w ciąży. W tamtej poczułam implantację, wiedziałam po stanie cery, że zaszłam w ciąże a teraz jest tak samo jak w każdym zwykłym cyklu, będę czekać na @.
Hmm ale u Ciebie jeszcze mogło nie być implantacji :) poza tym różnie to bywa. Właśnie starałam się sobie przypomnieć, czy gdy zaszłam w ciąże to czy miałam jakieś objawy na samym początku. No i doszłam do wniosku, ze jeśli miałam to ich nie zauważyłam :p test zrobiłam tylko dlatego, ze mieliśmy napić się wina ze znajomymi ;) i mi przypadkiem wyszedł pozytywny :D

EDIT: no dobra, przypomniałam sobie pare objawów bardzo wcześniej ciąży: tydzień przed testem byłam bardzo śpiąca, zasnęłam w ciągu dnia co mi się raczej nie zdarza, no i jeszcze bardzo wzmocniły mi się paznokcie, tez jeszcze przed zrobieniem testu, a test zrobiłam 2 dni przed planowana miesiączka

Hmm ale u Ciebie jeszcze mogło nie być implantacji :) poza tym różnie to bywa. Właśnie starałam się sobie przypomnieć, czy gdy zaszłam w ciąże to czy miałam jakieś objawy na samym początku. No i doszłam do wniosku, ze jeśli miałam to ich nie zauważyłam :p test zrobiłam tylko dlatego, ze mieliśmy napić się wina ze znajomymi ;) i mi przypadkiem wyszedł pozytywny :D

EDIT: no dobra, przypomniałam sobie pare objawów bardzo wcześniej ciąży: tydzień przed testem byłam bardzo śpiąca, zasnęłam w ciągu dnia co mi się raczej nie zdarza, no i jeszcze bardzo wzmocniły mi się paznokcie, tez jeszcze przed zrobieniem testu, a test zrobiłam 2 dni przed planowana miesiączka
Chyba w tym miesiącu nie miałam owulacji. Wtedy od razu wiedziałam, że jestem w ciąży. Na tydzień przed @ po prostu to czułam, a przede wszystkim widziałam różnice w cerze, zawsze przed @ kondycja skóry mi się pogarsza, a wtedy zero zmian, lekko nabrzmiałe podbrzusze, zero PMS. Nigdy wcześniej tak się nie czułam, te małe zmiany w organizmie były sugestywne, test tylko potwierdził to co sama zauważyłam. Teraz jestem pewna, że nie zaszłam 😅

reklama
Daj spokój, to że raz coś wyczułaś to nie znaczy że teraz nie jesteś w ciąży bo nie jest tak jak przedtem. Zazwyczaj kobiety w ogóle nie wiedzą że się udało bo to jest prawie niemożliwe do odgadnięcia i nie ma się żadnych objawów [emoji4]
Będę trzymać kciuki jak będziecie testowac[emoji847][emoji170] ja już wiem, że nie jestem w ciąży. W tamtej poczułam implantację, wiedziałam po stanie cery, że zaszłam w ciąże a teraz jest tak samo jak w każdym zwykłym cyklu, będę czekać na @.

Do góry