KatJak
Fanka BB :)
Też będziesz testować ? Bo zgubiłam wątekJa tez chce 16 kwietnia, ale nie wiem czy wytrzymam ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też będziesz testować ? Bo zgubiłam wątekJa tez chce 16 kwietnia, ale nie wiem czy wytrzymam ;p
Właśnie, im wcześniej tym lepiej. Bo to ważne żeby jak najszybciej zaczac przyjmować heparynę.We 2 będzie raźniej, ale możliwe że zrobię w piątek bo jeśli będą 2 kreski muszę mieć receptę na clexane
Właśnie dlatego pod katem ewentualnych leków kusi mnie jak najszybciej a mąż jak to facet, nie rozumie i myśli ze to czysta ciekawość czasem mi się innego dnia niż 26 zdarzało ale to wiadomo nie przywiązywało się wagi do tego jak człowiek się nie starałWłaśnie, im wcześniej tym lepiej. Bo to ważne żeby jak najszybciej zaczac przyjmować heparynę.
@Katrinaka , @Słoneczko świeci trzymam kciuki zeby się udałoWe 2 będzie raźniej, ale możliwe że zrobię w piątek bo jeśli będą 2 kreski muszę mieć receptę na clexane
Mnie ciekawość zżera, ale myśle sobie, ze pewnie jeszcze to nie będzie mój czas, ale jeśli się mylę, to oczywiście się ucieszeWe 2 będzie raźniej, ale możliwe że zrobię w piątek bo jeśli będą 2 kreski muszę mieć receptę na clexane
Zgadza sięTeż będziesz testować ? Bo zgubiłam wątek
Prawdopodobnie to wszytko przez ten torbiel co miałam na jajnikuA mówił skąd ten stan zapalny mógł być? No u mnie ewidentnie ten wyrostek i druga operacja...zapalenie pęcherza po cewniku. No wszystko chyba wtedy na mnie spadło. Ja miałam 2 dni obfitej miesiączki, dziś trzeci dzień i praktycznie nic nie leci. Ale dwa dni podpaska co godzinę zmieniana
Hmm ale u Ciebie jeszcze mogło nie być implantacji poza tym różnie to bywa. Właśnie starałam się sobie przypomnieć, czy gdy zaszłam w ciąże to czy miałam jakieś objawy na samym początku. No i doszłam do wniosku, ze jeśli miałam to ich nie zauważyłam test zrobiłam tylko dlatego, ze mieliśmy napić się wina ze znajomymi i mi przypadkiem wyszedł pozytywnyBędę trzymać kciuki jak będziecie testowac ja już wiem, że nie jestem w ciąży. W tamtej poczułam implantację, wiedziałam po stanie cery, że zaszłam w ciąże a teraz jest tak samo jak w każdym zwykłym cyklu, będę czekać na @.
Chyba w tym miesiącu nie miałam owulacji. Wtedy od razu wiedziałam, że jestem w ciąży. Na tydzień przed @ po prostu to czułam, a przede wszystkim widziałam różnice w cerze, zawsze przed @ kondycja skóry mi się pogarsza, a wtedy zero zmian, lekko nabrzmiałe podbrzusze, zero PMS. Nigdy wcześniej tak się nie czułam, te małe zmiany w organizmie były sugestywne, test tylko potwierdził to co sama zauważyłam. Teraz jestem pewna, że nie zaszłamHmm ale u Ciebie jeszcze mogło nie być implantacji poza tym różnie to bywa. Właśnie starałam się sobie przypomnieć, czy gdy zaszłam w ciąże to czy miałam jakieś objawy na samym początku. No i doszłam do wniosku, ze jeśli miałam to ich nie zauważyłam test zrobiłam tylko dlatego, ze mieliśmy napić się wina ze znajomymi i mi przypadkiem wyszedł pozytywny
EDIT: no dobra, przypomniałam sobie pare objawów bardzo wcześniej ciąży: tydzień przed testem byłam bardzo śpiąca, zasnęłam w ciągu dnia co mi się raczej nie zdarza, no i jeszcze bardzo wzmocniły mi się paznokcie, tez jeszcze przed zrobieniem testu, a test zrobiłam 2 dni przed planowana miesiączka
Będę trzymać kciuki jak będziecie testowac[emoji847][emoji170] ja już wiem, że nie jestem w ciąży. W tamtej poczułam implantację, wiedziałam po stanie cery, że zaszłam w ciąże a teraz jest tak samo jak w każdym zwykłym cyklu, będę czekać na @.