Madlein
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, która tu następna będzie się rozpakowywać? @roki_1991 ktoś przed Tobą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy samoistnych poronieniach lekarze zazwyczaj od razu dają zielone światło.Witajcie dzis bykam u mojego ginekologa zeby sprawdzić czy wssytsko ok po poronieniu (poronienie samoistne w 7tc, 2 tyg temu). Lekarz powiedział, że ok wszytsko i że nawet pęcherzyk nowy juz jest w jajniku i życzy owocnych świąt można się starać. Jestem w szoku, że już. Co o tym sądzicie? Ike Wam zalecano odczekac?
Jeden ginekolog 1 miesiąc, drugi 2 miesiące, hematolog 3 miesiące, można sobie wylosowaćWitajcie dzis bykam u mojego ginekologa zeby sprawdzić czy wssytsko ok po poronieniu (poronienie samoistne w 7tc, 2 tyg temu). Lekarz powiedział, że ok wszytsko i że nawet pęcherzyk nowy juz jest w jajniku i życzy owocnych świąt można się starać. Jestem w szoku, że już. Co o tym sądzicie? Ike Wam zalecano odczekac?
Jeszcze chyba tuż przede mną jest @Nadzieja_31 ale mamy bardzo podobny terminHej dziewczyny, która tu następna będzie się rozpakowywać? @roki_1991 ktoś przed Tobą?
O matko hehe ja chyba jednak poczekam na kolejny cykl, ale ze względu na covid. Chociaż maz juz gotowyJeden ginekolog 1 miesiąc, drugi 2 miesiące, hematolog 3 miesiące, można sobie wylosować
Ja mam termin na koniec czerwca a przede mną jeszcze @kasiula222 ,o ile pamiętam dobry nick zgadza się?Jeszcze chyba tuż przede mną jest @Nadzieja_31 ale mamy bardzo podobny termin
Bardzo Ci kibicuję, tyle przeszłaś niedawno, a odważna babka z Ciebie wierzę, że wszystko się udaDziewczynki ja już po histero. Wszystko w jak najlepszym porządku z tej strony że o opiece i samym szpitalu nie wspomnę - rewelacja, niebo a ziemia w porównaniu do tego w którym miałam laparo. Także jeszcze limfocyty i nk i jak tarczyca dojdzie do względnej normy to 2 podejście Trzymajcie kciuki a ja życzę Wam PIĘKNYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT
I @aga.i.nieszka chyba coś koło waszego terminu.
I Agnieszka I Kasia tez na czerwiec, wcześniej niż jaJa mam termin na koniec czerwca a przede mną jeszcze @kasiula222 ,o ile pamiętam dobry nick zgadza się?
Nie miałam żadnej infekcji albo o niej nie wiedziałam. Mi lekarz mówił żeby się nie przestraszyć bo 1 miesiączka będzie bardzo obfita. Nam też że zaleca się 3 miesiące ale ja czekam do 1 @ i wszystko w rękach BogaGratulacje. Myśl pozytywnie. Wiem że jest ciężko i fajnie mi się teraz gada a jak będę w ciąży to będę obsrana po uszy dużo moich znajomych miało plamienie na początku ciąży i wszystko skończyło się dobrze. Jesteś pod kontrolą lekarza i jeśli mówi że jest ok to pewnie tak jest. Może umawiaj się na częstsze wizyty do ginekologa? Ja bynajmniej tak będę robiła w kolejnej ciąży, nie co miesiąc a co dwa tygodnie chce chodzić na kontrolę
Ja też miałam stan zapalny łożyska i błon płodowych z naciekami. Miałaś jakąś infekcje w ciąży?
Każdy ginekolog inaczej mowi. Mi po zabiegu kalazal czekac 3 miesiące, albo 3 cykle? Nie pamiętam a teraz powiedział że po dwóch możemy już się starać bo ginekologicznie jest wszystko idealnie.
Do mnie wreszcie pierwsza miesiączka wczoraj przyszła ale leciiiiii jak ze świni