reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie dzis bykam u mojego ginekologa zeby sprawdzić czy wssytsko ok po poronieniu (poronienie samoistne w 7tc, 2 tyg temu). Lekarz powiedział, że ok wszytsko i że nawet pęcherzyk nowy juz jest w jajniku i życzy owocnych świąt można się starać. Jestem w szoku, że już. Co o tym sądzicie? Ike Wam zalecano odczekac?
Przy samoistnych poronieniach lekarze zazwyczaj od razu dają zielone światło.

Witajcie dzis bykam u mojego ginekologa zeby sprawdzić czy wssytsko ok po poronieniu (poronienie samoistne w 7tc, 2 tyg temu). Lekarz powiedział, że ok wszytsko i że nawet pęcherzyk nowy juz jest w jajniku i życzy owocnych świąt można się starać. Jestem w szoku, że już. Co o tym sądzicie? Ike Wam zalecano odczekac?
Jeden ginekolog 1 miesiąc, drugi 2 miesiące, hematolog 3 miesiące, można sobie wylosować :D

Dziewczynki ja już po histero. Wszystko w jak najlepszym porządku z tej strony że o opiece i samym szpitalu nie wspomnę - rewelacja, niebo a ziemia w porównaniu do tego w którym miałam laparo. Także jeszcze limfocyty i nk i jak tarczyca dojdzie do względnej normy to 2 podejście :) Trzymajcie kciuki a ja życzę Wam PIĘKNYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT :)
Bardzo Ci kibicuję, tyle przeszłaś niedawno, a odważna babka z Ciebie💪 wierzę, że wszystko się uda💛

reklama
Gratulacje. Myśl pozytywnie. Wiem że jest ciężko i fajnie mi się teraz gada a jak będę w ciąży to będę obsrana po uszy 😁 dużo moich znajomych miało plamienie na początku ciąży i wszystko skończyło się dobrze. Jesteś pod kontrolą lekarza i jeśli mówi że jest ok to pewnie tak jest. Może umawiaj się na częstsze wizyty do ginekologa? Ja bynajmniej tak będę robiła w kolejnej ciąży, nie co miesiąc a co dwa tygodnie chce chodzić na kontrolę

Ja też miałam stan zapalny łożyska i błon płodowych z naciekami. Miałaś jakąś infekcje w ciąży?
Każdy ginekolog inaczej mowi. Mi po zabiegu kalazal czekac 3 miesiące, albo 3 cykle? Nie pamiętam a teraz powiedział że po dwóch możemy już się starać bo ginekologicznie jest wszystko idealnie.
Do mnie wreszcie pierwsza miesiączka wczoraj przyszła ale leciiiiii jak ze świni
Nie miałam żadnej infekcji albo o niej nie wiedziałam. Mi lekarz mówił żeby się nie przestraszyć bo 1 miesiączka będzie bardzo obfita. Nam też że zaleca się 3 miesiące ale ja czekam do 1 @ i wszystko w rękach Boga ❤️

Do góry