M
Ma_k
Gość
Mi AMH wyszlo niewiele większe niż Twoje bo 2,23 i lekarz mówił, że to dobry wynik, w czerwcu kończę 31lat.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi AMH wyszlo niewiele większe niż Twoje bo 2,23 i lekarz mówił, że to dobry wynik, w czerwcu kończę 31lat.
Właśnie mi wybiórczo zlecają i ja już nie wiem co do czego i po co. Prawie wszystkie z tych badań oprócz tych czynników krzepnięcia. Jakie to jest wszystko skomplikowane ... Dzięki za odpowiedź@KatJak Pytałaś mnie w innym wątku o badania związane z krzepliwością. Ja trafiłam pod profesjonalną opiekę hematologa w ostatniej ciąży, miałam bardzo dużo badań: na zespół antyfosfolipidowy (przeciwciała i antykoagulant tocznia), białko S, białko C, ddimery, czynniki krzepnięcia, PT, APPT, INR.
Właśnie, czyli moje AMH 4.8 jest jakby za duże chyba. Chociaż moja gin uważa że nie ma się czym martwićMi AHM wyszlo niewiele większe niż Twoje bo 2,23 i lekarz mówił, że to dobry wynik, w czerwcu kończę 31lat.
Czytałam na innym wątku, ze to bardzo dobry wynik, takie AMH miały dziewczyny trochę młodsze od nas, skoro lekarka mówi, że nie ma czym się martwić to trzeba się cieszyć z takiej rezerwyWłaśnie, czyli moje AMH 4.8 jest jakby za duże chyba. Chociaż moja gin uważa że nie ma się czym martwić
1 kwietnia nowy cykl staran ! Szybciej niz myslalamSuper, że oczyscilas się i zabieg nie był konieczny
Będzie dobrze. Ja prawie dwa tygodnie krwawilam i to dosyć ostro. Niedługo wszystko się uspokoi.Hej Kobietki,
Jakie nastroje dziś? Ja krwawie co jakiś czas taka ciemna krew dość intensywnie momentami. Już brak sił. 3dzis dzień po zabiegu jestem.
Czemu na straty? Ja bym dalej wykonywała testy owulacyjne. Ja zawsze wykonywałam testy 3 dni przed terminem owu który pokazywała mi apka i kilka dni po. A jaki masz śluz? Mierzysz temperature?Czy przy cyklu bezowulacyjnym też występuje ból jajnika? LH mialam większe niż FSH w fazie folikularnej, testy owulacyjne negatywne, wg premom dzisiaj lub jutro powinnam mieć owulację, wg ovufriend miała być wczoraj. Już ten cykl spisałam na straty a teraz zaczął mnie boleć lewy jajnik, czy jest jednak szansa, że będzie owulacja?
A bo tu się dowiedziałam, że skoro LH mialam wyzsze od FSH to wtedy owulacja jest blokowana kompletnie nie znam się na wynikach badań, lekarza mam dopiero 7kwietnia. Śluzu też nie ogarniam, zawsze mam go mało, tak samo moje @ są znikome, trwają max 1,5dnia, tylko po poronieniu krwawienie trwało 4-5dni co było rekordem w moim przypadku. Temperature miałam niższa ok 36,47 ale od wczoraj jest wyższa.Czemu na straty? Ja bym dalej wykonywała testy owulacyjne. Ja zawsze wykonywałam testy 3 dni przed terminem owu który pokazywała mi apka i kilka dni po. A jaki masz śluz? Mierzysz temperature?