Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja krwawilam po zabiegu 10 dni. Nie były to kropelki, więc sie nie martw. To jednak żywa rana.Myslalam, ze będą tylko plamienia i małe kropelki, a tu o... proszę [emoji849][emoji86]
Dokladnie Tak jak piszesz. Na szczęście tydzień l4 przede mną jeszcze. Święta, nie swieta. Odpoczywam, leżę.Ja krwawilam po zabiegu 10 dni. Nie były to kropelki, więc sie nie martw. To jednak żywa rana.
Ja dziś wróciłam z szpitala, nie mialam zabiegu. Podali mi tabletki i udało się ladnie oczyścić tabletkami, mialam robione usg macica czysta, torbieli brak.Hej Kobietki,
Jakie nastroje dziś? Ja krwawie co jakiś czas taka ciemna krew dość intensywnie momentami. Już brak sił. 3dzis dzień po zabiegu jestem.
To normalne, to krwawienie jednak będzie bo mimo wszystko po zabiegu ono jest. Wiem że ciężko psychicznie, ale pomysł sobie ze juz masz to za sobą i teraz tylko doczekać pierwszej @ i będzie superHej Kobietki,
Jakie nastroje dziś? Ja krwawie co jakiś czas taka ciemna krew dość intensywnie momentami. Już brak sił. 3dzis dzień po zabiegu jestem.
Super, że oczyscilas się i zabieg nie był koniecznyJa dziś wróciłam z szpitala, nie mialam zabiegu. Podali mi tabletki i udało się ladnie oczyścić tabletkami, mialam robione usg macica czysta, torbieli brak.
Krwawienie jest właśnie tak jak przy miesiączce(taka intensywność)To normalne, to krwawienie jednak będzie bo mimo wszystko po zabiegu ono jest. Wiem że ciężko psychicznie, ale pomysł sobie ze juz masz to za sobą i teraz tylko doczekać pierwszej @ i będzie super