reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej Kobietki,
Jakie nastroje dziś? Ja krwawie co jakiś czas taka ciemna krew dość intensywnie momentami. Już brak sił. 3dzis dzień po zabiegu jestem.
To normalne, to krwawienie jednak będzie bo mimo wszystko po zabiegu ono jest. Wiem że ciężko psychicznie, ale pomysł sobie ze juz masz to za sobą i teraz tylko doczekać pierwszej @ i będzie super ;)

reklama
@KatJak Pytałaś mnie w innym wątku o badania związane z krzepliwością. Ja trafiłam pod profesjonalną opiekę hematologa w ostatniej ciąży, miałam bardzo dużo badań: na zespół antyfosfolipidowy (przeciwciała i antykoagulant tocznia), białko S, białko C, ddimery, czynniki krzepnięcia, PT, APPT, INR.

Do góry