reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No mi tak samo mówili jak trafiłam w ciąży z wyrostkiem na oddział. To prosty zabieg i najczęstsza interwencja chirurgiczna w ciąży więc spokojnie. A wyszło jak wyszło. Już nie wspomnę o tym że brzuch przecięty na pół a szycie jakby Zorro szył. Mój ginekolog jak mnie zobaczył zapytał czy ten lekarz trzeźwy był jak mnie szył. Po prostu teraz większość lekarzy to nie lekarze z powołania tylko konowały i tyle
Zgadzam się z Wami. Rozumiem lekarz tez człowiek, może miec gorszy dzień, pomylić się, ale tu chodzi o zdrowie i życie ludzkie. Mam wrażenie, ze dla niektórych nie jest warte.

Jestem po drugim lyzeczkowaniu. Dziewczyny okazało się, ze cześć resztek zaczela już wrastać nawet... nie było szans oczyszczenia lekami, dostałam antybiotyk,leki. Zabieg drugi robił inny lekarz. Mówił, ze to 2cmna1,5cm to widać gołym okiem i powinno tego nie być. Zły był na poprzedniego lekarza... co ja mam powiedzieć? Cóż... chce być zdrowa - poprostu. Znów za miesiąc dwa myśleć o dziecku. Jutro dopiero wychodze.
Kochana, strasznie mi przykro... Ale najważniejsze, że to już za Tobą i teraz tylko trzeba czekać aż wszystko wróci do normy i zaczniesz starania ze zdwojoną siłą i energią! 🙂
Lekarz rzeczywiście dał popis, naraził Cię na dodatkowy stres, problemy zdrowotne, zabieg i kolejne przeżycia... Brak słow.

Hej ;) czy warto badać AMH jeśli zachodzę w ciążę bez problemu za pierwszym podejściem?
Hej. Miałam ten sam dylemat jak immunolog zleciła mi Amh, nie rozumiałam po co skoro w ciążę zachodze. Aż nagle mnie olsnilo- ona prowadzi diagnostykę w kierunku policystycznych jajników a wysoki poziom Amh może o tym świadczyć. Dziś zrobiłam i czekam na wyniki z niecierpliwością 🙄

reklama
Dziewczyny dziś wychodzę ze szpitala(2razy abrazja) jeden lekarz powiedział, ze starania o dzidzie można zacząć za miesiąc drugi za 6mc. Z jakimi opiniami Wy się spotykałyście ?

Do góry