reklama
Qruszon
Fanka BB :)
Zgadzam się z Wami. Rozumiem lekarz tez człowiek, może miec gorszy dzień, pomylić się, ale tu chodzi o zdrowie i życie ludzkie. Mam wrażenie, ze dla niektórych nie jest warte.No mi tak samo mówili jak trafiłam w ciąży z wyrostkiem na oddział. To prosty zabieg i najczęstsza interwencja chirurgiczna w ciąży więc spokojnie. A wyszło jak wyszło. Już nie wspomnę o tym że brzuch przecięty na pół a szycie jakby Zorro szył. Mój ginekolog jak mnie zobaczył zapytał czy ten lekarz trzeźwy był jak mnie szył. Po prostu teraz większość lekarzy to nie lekarze z powołania tylko konowały i tyle
Kochana, strasznie mi przykro... Ale najważniejsze, że to już za Tobą i teraz tylko trzeba czekać aż wszystko wróci do normy i zaczniesz starania ze zdwojoną siłą i energią!Jestem po drugim lyzeczkowaniu. Dziewczyny okazało się, ze cześć resztek zaczela już wrastać nawet... nie było szans oczyszczenia lekami, dostałam antybiotyk,leki. Zabieg drugi robił inny lekarz. Mówił, ze to 2cmna1,5cm to widać gołym okiem i powinno tego nie być. Zły był na poprzedniego lekarza... co ja mam powiedzieć? Cóż... chce być zdrowa - poprostu. Znów za miesiąc dwa myśleć o dziecku. Jutro dopiero wychodze.
Lekarz rzeczywiście dał popis, naraził Cię na dodatkowy stres, problemy zdrowotne, zabieg i kolejne przeżycia... Brak słow.
KatJak
Hej. Miałam ten sam dylemat jak immunolog zleciła mi Amh, nie rozumiałam po co skoro w ciążę zachodze. Aż nagle mnie olsnilo- ona prowadzi diagnostykę w kierunku policystycznych jajników a wysoki poziom Amh może o tym świadczyć. Dziś zrobiłam i czekam na wyniki z niecierpliwościąHej czy warto badać AMH jeśli zachodzę w ciążę bez problemu za pierwszym podejściem?
M
Ma_k
Gość
Zależy od Twojego wieku.Dziewczyny mam wynik AMH. 4,82 - czy to nie za wysoki wynik ?
KatJak
Mam 32 lataZależy od Twojego wieku.
Magdalena09
Poczytałam o tym AMH, i nie muszę robić badania na PCOS, ponieważ mam potwierdzone przez gina [emoji45]A badalas AMH?
Magdalena09
A czy może któraś z was przy metmorfinie, brała jakieś leki wspomagające owulację? Np clostilbegyt?
reklama