K
Katijah
Gość
PróbujOo to trzymam kciuki ja też chyba spróbuję ... Dobija mnie to czekanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PróbujOo to trzymam kciuki ja też chyba spróbuję ... Dobija mnie to czekanie
Pół roku to strasznie dużo, przy zasniadzie czyli nowotworze tyle zalecają. Musisz uporządkować anemię. Hemoglobina szybko Ci skoczy pewnie, ale warto zrobić badania ferrytyny, żelaza, kw. foliowego i B12, żeby sprawdzić, czy zapasy żelaza się odbudowaly. Ja bym pewnie poczekała na wynik hist patu z tego drugiego łyżeczkowania, żeby nie mieć wątpliwości, co było w macicy. A o tym 1 miesiącu powiedział lekarz, który był przy zabiegu?Dziewczyny dziś wychodzę ze szpitala(2razy abrazja) jeden lekarz powiedział, ze starania o dzidzie można zacząć za miesiąc drugi za 6mc. Z jakimi opiniami Wy się spotykałyście ?
Nie wiem jak to się ma do acardu ale nie skaleczyłam się odkąd biorę zauważyłam że siniaki mi się dłużej trzymają na ciele.Słuchajcie czy bierzecie Acard? Ja biorę 75 od jakiś 3 tyg i zauważyłam, ze bardzo leci mi krew jak się skalecze. Np uderzyłam się w rękę pół godziny temu zrobiła mi się mała ranka i cały czas leci mi krew, nie mocno ale cały czas leci. Czy to jest normalne? Wcześniej tak nie miałam nigdy.
Słuchajcie czy bierzecie Acard? Ja biorę 75 od jakiś 3 tyg i zauważyłam, ze bardzo leci mi krew jak się skalecze. Np uderzyłam się w rękę pół godziny temu zrobiła mi się mała ranka i cały czas leci mi krew, nie mocno ale cały czas leci. Czy to jest normalne? Wcześniej tak nie miałam nigdy.
Ja biorę 75 i robią mi się częściej siniaki z byle powodu. Co do krwi to nie zauważyłam.Słuchajcie czy bierzecie Acard? Ja biorę 75 od jakiś 3 tyg i zauważyłam, ze bardzo leci mi krew jak się skalecze. Np uderzyłam się w rękę pół godziny temu zrobiła mi się mała ranka i cały czas leci mi krew, nie mocno ale cały czas leci. Czy to jest normalne? Wcześniej tak nie miałam nigdy.
Ja zrobię jutro bo idę na homocysteine i kwas foliowy.Hej. Miałam ten sam dylemat jak immunolog zleciła mi Amh, nie rozumiałam po co skoro w ciążę zachodze. Aż nagle mnie olsnilo- ona prowadzi diagnostykę w kierunku policystycznych jajników a wysoki poziom Amh może o tym świadczyć. Dziś zrobiłam i czekam na wyniki z niecierpliwością [emoji849]
Lactovaginal dopochwowo.Dziewczyny a stosujecie jakieś probiotyki ginekologiczne ? Możecie coś polecić ?