reklama
roki_1991
Fanka BB :)
A nie pisałaś przypadkiem ze lekarze mówili że wyczyszczone jest ładnie i nie nie zostało? To po co chcą ci robi zabieg??kochane kobietki jestem z Wami. Oby już tylko dwie kreski się pojawiały. Wiosna nowe nadzieje niesie. Ja pewnie w sobotę szpital i zabieg. Ale cóż tam... lepiej teraz i z głowy, już drugi zabieg łyżeczkowania i przeżyje.
Qruszon
No dokładnie, dlatego jutro jadę na wizytę o 18:40, by się upewnic czy na 100%jest czysto. Mam nadzieje, ze obędzie się bez szpitala.
Od czasu do czasu wypłyną kawałki ciemnej krwi bardzo.(jest duzooo)
Dowiedziałam się godz temu, ze mona kolej a koleżanka jest w ciąży. Ucieszyłam się, ale w głębi serca wiecie... co człowiek czuje gdzieś głęboko w serduchu
Od czasu do czasu wypłyną kawałki ciemnej krwi bardzo.(jest duzooo)
Dowiedziałam się godz temu, ze mona kolej a koleżanka jest w ciąży. Ucieszyłam się, ale w głębi serca wiecie... co człowiek czuje gdzieś głęboko w serduchu
K
Katijah
Gość
Mamy zielone światło. Nie wiadomo z którego jajnika będzie owu, bo na dwóch duże pęcherzyki o podobnych wymiarach , endometrium 0,60, wszystko ładnie. Na macicy będzie się tworzył mięśniak ale to w miejscu nie związanym z ciążą więc obserwujemy.
W razie pozytywnego testu, clexane i oczywiście metforminy nie odstawiamy. Cały czas acard 75.
W razie pozytywnego testu, clexane i oczywiście metforminy nie odstawiamy. Cały czas acard 75.
Natasza27
Ja czekam na drugi po zabiegu. Niestety sam nie przyszedł i od 44 dc biorę duphaston 10 dni na wywołanie @.I kto by pomyślał że będziemy z takim utęsknieniem czekać na okres po poronieniu... Ja już czekam 30 dzień a zawsze miałam cykle 28 dniowe. Jak w zegarku
Agnieszka_1988
[emoji3060][emoji3060][emoji3060] Ty wiesz jakie ja mam przeczucie więc proszę tu działać i się szybko chwalić [emoji173][emoji8][emoji3059]
Mamy zielone światło. Nie wiadomo z którego jajnika będzie owu, bo na dwóch duże pęcherzyki o podobnych wymiarach [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23], endometrium 0,60, wszystko ładnie. Na macicy będzie się tworzył mięśniak ale to w miejscu nie związanym z ciążą więc obserwujemy.
Natasza27
Super, powodzenia [emoji256] miałyśmy razem się starać ale mój @ się zbuntował i znowu mamy pod górę.Mamy zielone światło. Nie wiadomo z którego jajnika będzie owu, bo na dwóch duże pęcherzyki o podobnych wymiarach [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23], endometrium 0,60, wszystko ładnie. Na macicy będzie się tworzył mięśniak ale to w miejscu nie związanym z ciążą więc obserwujemy.
K
Katijah
Gość
Wiem i oby cię nie myliło[emoji3060][emoji3060][emoji3060] Ty wiesz jakie ja mam przeczucie więc proszę tu działać i się szybko chwalić [emoji173][emoji8][emoji3059]
K
Katijah
Gość
Mam nadzieję, że szybko przybędzie i dogonisz mnieSuper, powodzenia [emoji256] miałyśmy razem się starać ale mój @ się zbuntował i znowu mamy pod górę.
reklama
Natasza27
Będzie wywołany Duphastonem. Obawiam się, że się w hormonach namieszało albo jakieś zrosty mam. W dodatku wyszły mi wysoko komórki NK.Mam nadzieję, że szybko przybędzie i dogonisz mnie [emoji8]
Ale za Ciebie trzymam [emoji110]