reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O widzisz to zależy właśnie od organizmu, ja krwawiłam, ale tak (jak od 3dni)to krwawiłam ostatnio 17 w szpitalu po lyzeczkowaniu, krew niesamowita... a teraz znów nie nadążam podpasek zmieniać. Trochę mi czasem słabo jak poleci więcej. Nie mam gorączki przy tym nic niepokojącego... tylko jak z ,,kranu”
A jesteś pewna ze to nie okres? Trochę wcześnie ale w sumie w każdym przypadku jest chyba inaczej. Ja o dziwo zaczynam się czuć jak przed okresem chociaż według lekarza to tez za wcześnie. Najlepiej to skonsultować i wszystko będziesz wiedzieć :)

reklama
A jesteś pewna ze to nie okres? Trochę wcześnie ale w sumie w każdym przypadku jest chyba inaczej. Ja o dziwo zaczynam się czuć jak przed okresem chociaż według lekarza to tez za wcześnie. Najlepiej to skonsultować i wszystko będziesz wiedzieć :)
Możliwe, ze to okres. Wiece jak człowiek panikuje jak nie wie co się dzieje... zaczelo się od wtorku i z każdym dniem coraz więcej...

Dziewczyny jak w ciąży bierzecie lub brałyście encorton ? Do kiedy?

Ja dziś mam 12+0. Biorę 10 mg. Immunolog mi dziś rozpisał że do końca 16 tygodnia 10 mg, później 17 tc- 7.5 mg, 18 tc- 5 mg, 19 tc- 2.5 mg i 20+0 już bez encortonu.

Chyba ok co ? Biorę z uwagi na wysokie NK.
Rzekłabym ze idealnie ;)

5 tyg to wcale nie jest za wczesnie

A czy miałyście przy miesiączce obfite krwawienie i ból w okolicy jajników?
Ile trwała u Was obfita miesiączka ?
Moja @ po łyżeczkowaniu była bardzo obfita, bolesna jak nigdy, musiałam nabrać się prochów przeciwbólowych. Pierwszy dzień to były takie brązowe plamienia, a pozniej jak się rozkręciła to nie mogłam jej opanować, te obfite krwawienia trwały okolo 4 dni i pozniej około 3 dni plamień

Ostatnia edycja:
A czy miałyście przy miesiączce obfite krwawienie i ból w okolicy jajników?
Ile trwała u Was obfita miesiączka ?
Ja miałam bóle w okolicy macicy, ale mniejsze niż standardowo przy miesiączce, krwawienie 6 dni, trochę mniejsze niż w normalna miesiączkę. Chyba każda kobieta ma inaczej z tego co zauważyłam.

reklama
Moja @ po łyżeczkowaniu była bardzo obfita, bolesna jak nigdy, musiałam nabrać się prochów przeciwbólowych. Pierwszy dzień to były takie brązowe plamienia, a pozniej jak się rozkręciła to nie mogłam jej opanować, te obfite krwawienia trwały okolo 4 dni i pozniej około 3 dni plamień
U mnie bardzo podobnie [emoji106]

Do góry