Dzięki za wskazówki, na pewno zrobie te badania@Qruszon Ale ty tak cały czas mocno krwawisz od łyżeczkowania? Bo ja pamiętam, że po łyżeczkowaniu krwawiłam jakieś 3 dni, a potem aż do @ miałam jakieś plamienia. A jak przyszła @ to lało się ze mnie jak z kranu prawie tydzień.
@Zagadka19 Aby sprawdzić czy faktycznie nie przyswajasz kwasu foliowego, to powinnaś po prostu zbadać jego poziom. Dodatkowo warto też zrobić poziom homocysteiny. Są dziewczyny z mutacjami, a poziom kwasu foliowego mają w normie.
reklama
roki_1991
Fanka BB :)
To myślę że to @. Ja pierwsza wspominam tragicznie...To pierwsze tak intensywne krwawienie
Moja pierwsza @ po łyżeczkowaniu to też była tregedia, nie nadążałam podpasek wymieniać więc oby rzeczywiście to było toTo myślę że to @. Ja pierwsza wspominam tragicznie...
Agnieszka_1988
Dziewczyny jak w ciąży bierzecie lub brałyście encorton ? Do kiedy?
Ja dziś mam 12+0. Biorę 10 mg. Immunolog mi dziś rozpisał że do końca 16 tygodnia 10 mg, później 17 tc- 7.5 mg, 18 tc- 5 mg, 19 tc- 2.5 mg i 20+0 już bez encortonu.
Chyba ok co ? Biorę z uwagi na wysokie NK.
Ja dziś mam 12+0. Biorę 10 mg. Immunolog mi dziś rozpisał że do końca 16 tygodnia 10 mg, później 17 tc- 7.5 mg, 18 tc- 5 mg, 19 tc- 2.5 mg i 20+0 już bez encortonu.
paula.
Ja tez mam dwurożna ale poroniłam dokładnie 16.03 i dzisiaj nie ma już praktycznie w ogóle krwawienia. Wczoraj jeszcze było a dzisiaj już tylko od czasu do czasu jakas mała brunatna plamka. Podejrzewam ze to zależy od organizmu, najlepiej skonsultować z lekarzem :/Dziekuje kobiety, dziś jadę do tego lekarza, który stwierdził dwurożna. Moja mama tez ma taka. Po połogu krwawiła 8tyg. Wiem, ze połóg a abrazja to co innego, ale sobie tak skojarzylam
Tak, bardzo mądrze rozłożone.Dziewczyny jak w ciąży bierzecie lub brałyście encorton ? Do kiedy?
Qruszon
Mozliwe, ze to to... ja co godzinę zmieniam i ciagle krew, ciemna zazwyczaj i pojedyncze małe skrzepy...Moja pierwsza @ po łyżeczkowaniu to też była tregedia, nie nadążałam podpasek wymieniać więc oby rzeczywiście to było to
Qruszon
O widzisz to zależy właśnie od organizmu, ja krwawiłam, ale tak (jak od 3dni)to krwawiłam ostatnio 17 w szpitalu po lyzeczkowaniu, krew niesamowita... a teraz znów nie nadążam podpasek zmieniać. Trochę mi czasem słabo jak poleci więcej. Nie mam gorączki przy tym nic niepokojącego... tylko jak z ,,kranu”Ja tez mam dwurożna ale poroniłam dokładnie 16.03 i dzisiaj nie ma już praktycznie w ogóle krwawienia. Wczoraj jeszcze było a dzisiaj już tylko od czasu do czasu jakas mała brunatna plamka. Podejrzewam ze to zależy od organizmu, najlepiej skonsultować z lekarzem :/
Qruszon
Dziś zadzwonię do lekarza i powiem czy do duphastonie mogę dostać takiej miesiaczki. On mówił, ze jak coś mam dzwonić i alarmować. Dla pewności zadzwonię, jak coś to pójdę do szpitala. Trudno, moja pani dyrektor wyrozumiała powiedziała, ze mogę l4 brać pd pon
reklama
Agnieszka_1988
[emoji8][emoji8][emoji8]
Tak, bardzo mądrze rozłożone.