Badania robione miałam w kierunku trombofilii. Badają dokładnie 6 czynników, jeden z nich to MTHFR, czyli własnie przyswajanie kwasu.Jakie badanie robiłaś by zbadać czy przyswajasz kwas foliowy?
reklama
Qruszon
Fanka BB :)
Ok dziekuje. Tez muszę zrobić.Badania robione miałam w kierunku trombofilii. Badają dokładnie 6 czynników, jeden z nich to MTHFR, czyli własnie przyswajanie kwasu.
Ja już za długo krwawie 5tydzien z mala przerwa. Boje się jak cholernie.
Taka krew dość ciemna i jasna. Żadnych boli przy tym nie mam
A to obfite krawienia? Byłaś badana przez lekarza, jakieś USG kontrolnie? Może trzeba wybrać się do kolejnego lekarza, 5 tygodni to stanowczo za dużoOk dziekuje. Tez muszę zrobić.
Ja już za długo krwawie 5tydzien z mala przerwa. Boje się jak cholernie.
Taka krew dość ciemna i jasna. Żadnych boli przy tym nie mam
aspekt
Jak z kranu i jednak świeża krew też, to może jednak szpital? Współczuję, uważaj na siebie, żebyś nie zasłabła. A ty nie masz przypadkiem macicy dwuroznej albo z przegroda?Dziewczyny jutro dzwonię jak nie przestane krwawić, leje się jak z kranu. Taka jasna i ciemna krew...
Qruszon
Tak byłam badana tydzień temu dokładnie, usg nic nie wykazało. Wyglada to jak dość obfity okresA to obfite krawienia? Byłaś badana przez lekarza, jakieś USG kontrolnie? Może trzeba wybrać się do kolejnego lekarza, 5 tygodni to stanowczo za dużo
Qruszon
Tak mam dwurożna (tzw serduszkową a to ma wpływ?Jak z kranu i jednak świeża krew też, to może jednak szpital? Współczuję, uważaj na siebie, żebyś nie zasłabła. A ty nie masz przypadkiem macicy dwuroznej albo z przegroda?
Qruszon
Tak mam macice dwurożna, a to ma wpływ na moje krwawienie?Jak z kranu i jednak świeża krew też, to może jednak szpital? Współczuję, uważaj na siebie, żebyś nie zasłabła. A ty nie masz przypadkiem macicy dwuroznej albo z przegroda?
Dowiedziałam się o tej budowie dwa miesiące temu kiedy byłam w ciąży
aspekt
Ja takiej nie mam, więc nie chce się szerzej wypowiadać, ale pamiętam, że na forum był ktos z krwawieniami i przyczyną była dwurożna. To nie jest częsta budowa, więc trzeba dobrego lekarza, który będzie umiał zrobić USG.Tak mam macice dwurożna, a to ma wpływ na moje krwawienie?
Dowiedziałam się o tej budowie dwa miesiące temu kiedy byłam w ciąży
Carry88
Moderator
Dziewczyny czy w cyklu po drożności można się starać? Mam planowaną drożność w kwietniu mam przyjść między 7-11 dc i myślę czy traktować ten cykl jako stracony?
Jeśli nie rentgenem to można
reklama