Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Dzisiaj wynik o 14No ale implantacja po owulacji może trwać od 6-12 dni więc 10 dni po to może dopiero co była implantacja. Nie przejmuj się póki co i zrób drugą betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj wynik o 14No ale implantacja po owulacji może trwać od 6-12 dni więc 10 dni po to może dopiero co była implantacja. Nie przejmuj się póki co i zrób drugą betę.
Trzymam kciuki, głowa do góryDzisiaj wynik o 14
Moim zdaniem ważniejszy przyrost, dziwna tą lekarka ze od razu stwierdzila to. Trzymam kciukiDzwoniła do lekarki mowila ze 10dpo powinna być większa niby.. ze za mała. Ze dziś jak zrobi betę to powinno być 200.. ja nie wiem dziwne to się wydaje
Nie ma znaczenia wartosc a przyrost q ciagu 48h. Ja w 29dc mialam betę 28, a corka w kwietniu skoczy 2 latkaDziewczyny co sądzicie o becie 10 dpo 18,4 ??? Dzisiaj robi kolejna. To jest za niska?? Jak na 10dpp??
Trzymam kciukiDzisiaj wynik o 14
Hej wiesz co, ja nie wiem w zasadzie jak działa meta, ona chyba niekoniecznie Ci obniży wyniku insuliny (skoro jest w normie) ale może wskaźnik homa się zmienia? A glukoze badałaś?Dziewczyny mimo brania metforminy 2x1000 xr (glucophage) od stycznia mam insuliny na czczo aż 21 gdzie norma to 24. Nie wiem o co chodzi, biorę też berberynę @Carry88
@aga.i.nieszka co powiecie?
Głupoty Ci lekarz gada, może lepiej go zmień?Dzwoniła do lekarki mowila ze 10dpo powinna być większa niby.. ze za mała. Ze dziś jak zrobi betę to powinno być 200.. ja nie wiem dziwne to się wydaje
Glukoza 95Hej wiesz co, ja nie wiem w zasadzie jak działa meta, ona chyba niekoniecznie Ci obniży wyniku insuliny (skoro jest w normie) ale może wskaźnik homa się zmienia? A glukoze badałaś?
Ja biorę metę głównie na pcos, insuline miałam w normie.
Ty chyba dość krótko bierzesz mete nie? Raczej tak szybko te leki nie działają, trzeba dłuższej kuracji.Glukoza 95
15 marca mam wizytę u endo zobaczymy co powie.
Co u ciebie?