reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny mimo brania metforminy 2x1000 xr (glucophage) od stycznia mam insuliny na czczo aż 21 gdzie norma to 24. Nie wiem o co chodzi, biorę też berberynę @Carry88
@aga.i.nieszka co powiecie?
Hej wiesz co, ja nie wiem w zasadzie jak działa meta, ona chyba niekoniecznie Ci obniży wyniku insuliny (skoro jest w normie) ale może wskaźnik homa się zmienia? A glukoze badałaś?
Ja biorę metę głównie na pcos, insuline miałam w normie.

Dzwoniła do lekarki mowila ze 10dpo powinna być większa niby.. ze za mała. Ze dziś jak zrobi betę to powinno być 200.. ja nie wiem dziwne to się wydaje
Głupoty Ci lekarz gada, może lepiej go zmień? :p
Ja w dzień spodziewanego okresu miałam bete 54, 15 dpo, a potem przyrost na 113 i więcej nie badałam, obecnie 25 tc :)

Glukoza 95
15 marca mam wizytę u endo zobaczymy co powie.

Co u ciebie?
Ty chyba dość krótko bierzesz mete nie? Raczej tak szybko te leki nie działają, trzeba dłuższej kuracji.

Dziękuję, że pytasz. Wszystko u nas dobrze, wróciłam do pracy jeszcze na jakiś czas po 2 tyg l4 przez przeziębienie. Jutro idę na krzywą cukrową i sama jestem ciekawa czy meta działa czy stwierdzą u mnie cukrzycę :/

reklama
Hejka
Mam do Was pytanie. Podejrzewam że owulację miałam 09.02.
Dziś byłam na badaniu krwi i pomyślałam że sprawdzę od razu betę. Wynik negatywny. Czy myślicie że jest jeszcze szansa ? Wiem w teorii że zanim komórka dojdzie do macicy to może upłynąć 6-12 dni ale wydaje mi się że tak beta powinna już cokolwiek wskazywać.
Jak myślicie ?

Do góry