reklama
M
Ma_k
Gość
Dzisiaj zrobiłam AHM, wyniki mają być po 3-4 dniach. W tym roku skończę 31 lat, po badaniu przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję
M
Ma_k
Gość
Może jednak za wcześnie robiłaś betę?Hejka
Mam do Was pytanie. Podejrzewam że owulację miałam 09.02.
Dziś byłam na badaniu krwi i pomyślałam że sprawdzę od razu betę. Wynik negatywny. Czy myślicie że jest jeszcze szansa ? Wiem w teorii że zanim komórka dojdzie do macicy to może upłynąć 6-12 dni ale wydaje mi się że tak beta powinna już cokolwiek wskazywać.
Jak myślicie ?
Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Jeszcze czeka na wynik. Słuchajcie a można brać wraz z duphastonem kupić sobie jeszcze acard i brać profilaktycznie jedna dziennie?? Kiedy było jedno poronienie??
KatJak
Też mam 31, nie mam dzieci i ciągle nie wychodzi tyle że ja zachodze w ciążę, nie mogę jej utrzymać. Dobrze że zrobiłaś to badanie.Dzisiaj zrobiłam AHM, wyniki mają być po 3-4 dniach. W tym roku skończę 31 lat, po badaniu przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję
Moja koleżanka też po 30 miała niska rezerwę właśnie
aspekt
Wczoraj 18, dzisiaj 200? Wygórowane oczekiwania. I w ogóle po co robi tę betę? Nadal chodzi o sprawę, czy ma odstawiać duphaston, czy nie? Czy Twoja koleżanka musi mieć potwierdzoną ciążę szybko, np. żeby zwolnić się od szkodliwej pracy albo zacząć przyjmować jakieś inne leki? Jeśli nie, to może najlepiej będzie jej doradzić, żeby wytrzymała jeszcze te 1,5-2 tygodnie do wizyty z usg i dała sobie spokoj z kontaktem z lekarzem i chodzeniem do labu?Dzwoniła do lekarki mowila ze 10dpo powinna być większa niby.. ze za mała. Ze dziś jak zrobi betę to powinno być 200.. ja nie wiem dziwne to się wydaje
@Szczęśliwakobieta Ja bym żadnych leków bez konsultacji z lekarzem nie brała.
Szczęśliwakobieta
Właśnie lekarz odpisał ze może brać jedna dziennie@Szczęśliwakobieta Ja bym żadnych leków bez konsultacji z lekarzem nie brała.
K
Katijah
Gość
Daj znać jak po krzywej.Ty chyba dość krótko bierzesz mete nie? Raczej tak szybko te leki nie działają, trzeba dłuższej kuracji.
Dziękuję, że pytasz. Wszystko u nas dobrze, wróciłam do pracy jeszcze na jakiś czas po 2 tyg l4 przez przeziębienie. Jutro idę na krzywą cukrową i sama jestem ciekawa czy meta działa czy stwierdzą u mnie cukrzycę :/
Metę biorę już 1,5 msc
Mi profilaktycznie zalecił acard ale sama bym nie brała nic bez konsultacjiJeszcze czeka na wynik. Słuchajcie a można brać wraz z duphastonem kupić sobie jeszcze acard i brać profilaktycznie jedna dziennie?? Kiedy było jedno poronienie??
reklama
Już 1,5 msc? Ale ten czas leci, masakra. To najlepiej by było pogadać z lekarzem, albo może inna dziewczyna się wypowie czy meta powinna obniżać wyniki insuliny bo ja w sumie nigdy więcej insuliny nie badałam oprócz tego rok temu przed pierwszą ciążą.Daj znać jak po krzywej.
Metę biorę już 1,5 msc
Mi profilaktycznie zalecił acard ale sama bym nie brała nic bez konsultacji