reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gdzieś słyszałam, że za granicą raczej nie dają progesteronu a jeśli ma się poronić to progesteron sprawi że się poroni ale później. Niestety nie znam się na tym i nie wiem czy to prawda..

Gdzieś słyszałam, że za granicą raczej nie dają progesteronu a jeśli ma się poronić to progesteron sprawi że się poroni ale później. Niestety nie znam się na tym i nie wiem czy to prawda..
Ja to tez właśnie słyszałam,wydaje mi się ze w UK ale nie mam pewności
Tak, macie racje. W uk głównie, tam jest podejście takie ze do 12 tc nie wspomagają ciazy w żaden sposób.
Prawda tez ze jak się ma poronić hora ciaze to progesteron opozni tylko poronienie, ale jeśli ma się poronić zdrowa ciążę z powodu małej ilości produkowanego przez kobietę hormonu to progesteron uratuje ciążę :)

Prawda tez ze jak się ma poronić hora ciaze to progesteron opozni tylko poronienie, ale jeśli ma się poronić zdrowa ciążę z powodu małej ilości produkowanego przez kobietę hormonu to progesteron uratuje ciążę
Dokładnie u mnie ewidentnie było za mało progesteronu i dzięki dupkowi mam syna, więc jak słyszę takie gadanie, że jak się ciążę ma poronic to się poroni, to nóż mi się w kieszeni otwiera, bo to jest lekceważenie pacjentki.

Dzwoniła do lekarki mowila ze 10dpo powinna być większa niby.. ze za mała. Ze dziś jak zrobi betę to powinno być 200.. ja nie wiem dziwne to się wydaje

reklama
Do góry