reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny chyba lekarz nie chciał mnie straszyć, ale teraz się naczytalam, ze ten torbiel może pęknąć albo się skręcić jak jest duży, a mój jest juz się stresu najadlam bardzo.

reklama
Dziewczyny chyba lekarz nie chciał mnie straszyć, ale teraz się naczytalam, ze ten torbiel może pęknąć albo się skręcić jak jest duży, a mój jest juz się stresu najadlam bardzo.
Pewnie czytałaś generalnie o torbielach a możliwe, że w ciąży to trochę inaczej wygląda, bo nie ma jajeczkowania.

@Agnieszka_1988 Mam nadzieję, że się trochę uspokoisz.

Byłam u ginekologa. W macicy pecherzyk ciążowy 17 mm (6hbd). Bez pęcherzyka żółtkowego i bez echa zarodka. Kontrola według lekarza za tydzień powinna być.

Myślicie że będzie puste jajo czy ma jeszcze szansę się pojawić ? Dziś 5+1 we OM lub 5+6 przez wczesną owu .

Beta w czwartek 21400 a tu nic nie widać. Chyba komórki NK już swoje zrobiły .

Byłam u ginekologa. W macicy pecherzyk ciążowy 17 mm (6hbd). Bez pęcherzyka żółtkowego i bez echa zarodka. Kontrola według lekarza za tydzień powinna być.

Myślicie że będzie puste jajo czy ma jeszcze szansę się pojawić ? Dziś 5+1 we OM lub 5+6 przez wczesną owu .

Spokojnie, ja myślę że jest jeszcze czas. Czasem lekarz tez nie potrafi z różnych przyczyn nie potrafi znalezc pęcherzyka czy zarodka. Zobaczysz w czwartek u swojej gin

Nie trać nadziei, u mnie beta 13,tys, 5+2 i tylko pęcherzyk. Dopiero w 6+4, już bety mierzylam, ale pewnie była spora, pojawił się zarodek.

Jeszcze jest czas. Na spokojnie podejdź, stres na pewno nie pomaga. Będzie dobrze ❤️ trzymam kciuki ✊

reklama

Bez paniki [emoji846]

Do góry