K
Katijah
Gość
Jak skończy się krwawienie mniej więcej 2-3 tyg po zabieguHej dziewczyny, proszę powiedzcie mi jakie macie informacje odnośnie tego kiedy można zacząć współżycie po łyżeczkowaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak skończy się krwawienie mniej więcej 2-3 tyg po zabieguHej dziewczyny, proszę powiedzcie mi jakie macie informacje odnośnie tego kiedy można zacząć współżycie po łyżeczkowaniu
Kiedy pozwolił na starania?No dokładnie.. Dostałam informację kiedy mogę starać sie o kolejną ciążę, ale o współżyciu nic, a człowiek w nerwach nie pamięta o wszystkim żeby zapytać, a wizyta następna za miesiąc
A w internecie tyle wersji że można oszaleć.
Ja wspolzylam po tygodniu jakoś.No dokładnie.. Dostałam informację kiedy mogę starać sie o kolejną ciążę, ale o współżyciu nic, a człowiek w nerwach nie pamięta o wszystkim żeby zapytać, a wizyta następna za miesiąc
A w internecie tyle wersji że można oszaleć.
Dwa tygodnie. Badania z DNA można w dowolnym czasie.Dziękuję za informację, można wiedzieć kiedy po poronieniu robiłaś te badania?
Hej dziewczyny, proszę powiedzcie mi jakie macie informacje odnośnie tego kiedy można zacząć współżycie po łyżeczkowaniu
Dostałam pozwolenie już po 2 tygodniach, ale niektórzy zalecają poczekać do pierwszej miesiączki. Jesli czujesz się dobrze to po 2 tyg możecie spokojnie współżyć.Hej dziewczyny, proszę powiedzcie mi jakie macie informacje odnośnie tego kiedy można zacząć współżycie po łyżeczkowaniu
5 tyg po,ale gin mi powiedziała że genetyczne można zrobić kiedy się chce hormonalne za to w konkretnych dniach cyklu.Dziękuję za informację, można wiedzieć kiedy po poronieniu robiłaś te badania?
Po 3 miesiącach, ale u mnie były cyrki z tym wzystkim...Kiedy pozwolił na starania?