reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Na wypisie miałam wpisane że współżycie po 6 tygodniach. Byłam na kontroli i po 14 dniach jak już nie było plamienia lekarz dał zielone światło. Mówiła że wcześniej faktycznie nie należy żeby macica się wygoiła bo grozi to infekcją.
Hej dziewczyny, proszę powiedzcie mi jakie macie informacje odnośnie tego kiedy można zacząć współżycie po łyżeczkowaniu

reklama
Kiedy pozwolił na starania?
Po 3 miesiącach, ale u mnie były cyrki z tym wzystkim...
Piątek, sobota dostawałam tableteki poronne, poronilam na tyle ze zostalo 20mm tkanki, lekarz zrobił mi zabieg w którego trakcie się obudzilam bo dal mi za słaba narkozę, wypuscil mnie i zostawił 16mm jeszcze.. Pisząc tutaj uświadomiłyscie mnie ze nie powinno zostać nic, więc na drugi dzien od razu poszłam do lekarza... Okazało sie ze powinnam być jeszcze raz łyżeczkowania, ale Wyprosiłam moją panią doktor żeby dała mi tabletki poronne do domu i brałam przez 3 dni i w końcu sie udało 🤦‍♀️ po tych 3 dniach zostalo 5mm...

Do góry