reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@doublimam Ja ostatnio zatrudniam sporo młodsze ode mnie osoby - one w zupełnie innym świecie żyją. Zupełnie inne problemy i spojrzenie na świat. Mi już coraz bliżej do 40-tki i jak zatrudniam studenta prawie 20 lat młodszego ode mnie, to już zauważa się różnice, a i człowiek zaczyna staro czuć :p

@doublimam Ja ostatnio zatrudniam sporo młodsze ode mnie osoby - one w zupełnie innym świecie żyją. Zupełnie inne problemy i spojrzenie na świat. Mi już coraz bliżej do 40-tki i jak zatrudniam studenta prawie 20 lat młodszego ode mnie, to już zauważa się różnice, a i człowiek zaczyna staro czuć
nie wiem jak u twoich ale u wielu młodych ludzi dostrzec można w pracy brak lojalności, sumienność i jakiś taki "olewczy" stosunek do życia....
myślę, że to kwestia też tego jak nas wychowywano a jak ich...

Równo miesiąc po zabiegu, miałam kontrolę ginekologiczną. U mnie już wtedy było po pierwszej @. Wiem, że bardzo chcesz znów spróbować postarać się o kolejną ciążę, ale poczekaj do pierwszej @. A jak na kontroli będzie wszystko ok to czemu nie?😉
Wiesz, ja akurat się martwię czy po łyżeczkowaniu jest wszystko ok w środku. Dlatego chętnie bym poszła szybko na kontrolę do gina.

reklama
nie wiem jak u twoich ale u wielu młodych ludzi dostrzec można w pracy brak lojalności, sumienność i jakiś taki "olewczy" stosunek do życia....
myślę, że to kwestia też tego jak nas wychowywano a jak ich...
Dokładnie tak jak piszesz, ja akurat jestem pracodawcą i teraz znaleźć młodzież do pracy to jak szukanie igły... warunki finansowe dobre a im się po prostu nie chce... cały czas z komórką w ręce, w ogóle nie umią się integrować, rozmawiać tylko żyją w wirtualnym świecie, masakra.

Do góry