reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ostatnio 2 razy miałam po 24 dni. Wcześniej miałam różnie czasami 26,28. Różnie. Być może tak już mam. Jedynie te wartości niskie na apce mnie martwią.

reklama
Te co w aplikacji mam fotki to z firmy domowe laboratorium. A te co mi nie wyszedł teraz firmy see now.
Ogólnie to czułam że w brzuchu coś buzuje ostatnio i w zeszłym cyklu jak byłam 9 dc u lekarza to już było po owu więc chyba faktycznie mogło już być hmm
Po prostu chciałam się dowiedzieć czy jest tu ktoś kto też korzysta z tej apki i przy jakich wartościach macie wtedy peak? Kojarzę fotki kogoś że powyżej 4. No i się martwię bo u mnie niby powyżej 1 i nie wiem czy to oznacza że mam jakąś słabą tą owu czy co?
Jak już zbliża się peak to dziewczyny robią nawet 3 razy dziennie te testy rano, popołudniu i wieczorem. Wtedy nie mina peaku

Czy dobrze kojarzę że jutro mas ginekologa ? Jeśli tak to daj znać co powiedział. Ja też jutro mam wizytę u nowego gina. Mam duże oczekiwania [emoji1787] Zobaczymy czy jest równie dobra jak mówią. Chciałabym żeby mnie za rękę poprowadziła przez cały proces. Mam dość lekarzy których muszę o wszystko pytać by zaczęli sami sobie zadawać te pytania dotyczące postępowania. Jakbym nie pytała to połowy rzeczy bym nie wiedziała albo nie miała zalecone.
Pamiętaj, że to jest tylko apka.
Mi nie wyszedł nigdy pozytyw na teście owu a miałam potwierdzona u lekarza

Czy dobrze kojarzę że jutro mas ginekologa ? Jeśli tak to daj znać co powiedział. Ja też jutro mam wizytę u nowego gina. Mam duże oczekiwania [emoji1787] Zobaczymy czy jest równie dobra jak mówią. Chciałabym żeby mnie za rękę poprowadziła przez cały proces. Mam dość lekarzy których muszę o wszystko pytać by zaczęli sami sobie zadawać te pytania dotyczące postępowania. Jakbym nie pytała to połowy rzeczy bym nie wiedziała albo nie miała zalecone.
Tak
Jutro mam ginekologa i tak jak ty jestem pełna nadziei

Cześć dziewczyny :) jestem tutaj nowa :) straciłam ciążę w I trymestrze w czerwcu :( od tego czasu mam bardzo nieregularne cykle wahające się od 26 dni do 44 dni, nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Badania ok, ginekolog też nic niepokojącego nie widzi. Czy któraś z Was też tak miała?

reklama
Cześć dziewczyny :) jestem tutaj nowa :) straciłam ciążę w I trymestrze w czerwcu :( od tego czasu mam bardzo nieregularne cykle wahające się od 26 dni do 44 dni, nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Badania ok, ginekolog też nic niepokojącego nie widzi. Czy któraś z Was też tak miała?
Ja jeszcze jestem przed pierwszą @ po poronieniu więc nie wypowiem się na ten temat,tez się martwię czy wrócą regularne cykle

Do góry