reklama
K
Katijah
Gość
Jak już zbliża się peak to dziewczyny robią nawet 3 razy dziennie te testy rano, popołudniu i wieczorem. Wtedy nie mina peakuTe co w aplikacji mam fotki to z firmy domowe laboratorium. A te co mi nie wyszedł teraz firmy see now.
Ogólnie to czułam że w brzuchu coś buzuje ostatnio i w zeszłym cyklu jak byłam 9 dc u lekarza to już było po owu więc chyba faktycznie mogło już być hmm
Po prostu chciałam się dowiedzieć czy jest tu ktoś kto też korzysta z tej apki i przy jakich wartościach macie wtedy peak? Kojarzę fotki kogoś że powyżej 4. No i się martwię bo u mnie niby powyżej 1 i nie wiem czy to oznacza że mam jakąś słabą tą owu czy co?
K
Katijah
Gość
Pamiętaj, że to jest tylko apka.Ostatnio 2 razy miałam po 24 dni. Wcześniej miałam różnie czasami 26,28. Różnie. Być może tak już mam. Jedynie te wartości niskie na apce mnie martwią.
Mi nie wyszedł nigdy pozytyw na teście owu a miałam potwierdzona u lekarza
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Czy dobrze kojarzę że jutro mas ginekologa ? Jeśli tak to daj znać co powiedział. Ja też jutro mam wizytę u nowego gina. Mam duże oczekiwania [emoji1787] Zobaczymy czy jest równie dobra jak mówią. Chciałabym żeby mnie za rękę poprowadziła przez cały proces. Mam dość lekarzy których muszę o wszystko pytać by zaczęli sami sobie zadawać te pytania dotyczące postępowania. Jakbym nie pytała to połowy rzeczy bym nie wiedziała albo nie miała zalecone.
Pamiętaj, że to jest tylko apka.
Gonzi
No wiem wiem. Po prostu miałam dylemat. U mnie niestety wypadły w te dni zmiany w pracy po 12 h gdzie nie mam możliwości zrobić testu niestety. Dlatego robiłam je rano wtedy.Pamiętaj, że to jest tylko apka.
K
Katijah
Gość
TakCzy dobrze kojarzę że jutro mas ginekologa ? Jeśli tak to daj znać co powiedział. Ja też jutro mam wizytę u nowego gina. Mam duże oczekiwania [emoji1787] Zobaczymy czy jest równie dobra jak mówią. Chciałabym żeby mnie za rękę poprowadziła przez cały proces. Mam dość lekarzy których muszę o wszystko pytać by zaczęli sami sobie zadawać te pytania dotyczące postępowania. Jakbym nie pytała to połowy rzeczy bym nie wiedziała albo nie miała zalecone.
Jutro mam ginekologa i tak jak ty jestem pełna nadziei
Agnieszka_1988
Trzymam kciuki. Daj znać czy dostałaś dobre wieści.
Tak
Jutro mam ginekologa i tak jak ty jestem pełna nadziei
K
Katijah
Gość
Ty teżTrzymam kciuki. Daj znać czy dostałaś dobre wieści.
Truskawka9119
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa straciłam ciążę w I trymestrze w czerwcu od tego czasu mam bardzo nieregularne cykle wahające się od 26 dni do 44 dni, nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Badania ok, ginekolog też nic niepokojącego nie widzi. Czy któraś z Was też tak miała?
reklama
K
Katijah
Gość
Ja jeszcze jestem przed pierwszą @ po poronieniu więc nie wypowiem się na ten temat,tez się martwię czy wrócą regularne cykleCześć dziewczyny jestem tutaj nowa straciłam ciążę w I trymestrze w czerwcu od tego czasu mam bardzo nieregularne cykle wahające się od 26 dni do 44 dni, nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Badania ok, ginekolog też nic niepokojącego nie widzi. Czy któraś z Was też tak miała?