reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mohaaa u mnie bez zmian . Jak coś się zmieni na pewno dam znać . A co tam u Ciebie?
Nieustannie trzymam kciuki za was :*

Ja polecam badanie temperatury codziennie o tej samej porze i zapisywanie wyników w apce OvuFriend. Dzięki temu wiedziałam dużo wcześniej o ciąży

Dobrze kojarzę, ze po nowym roku mąż miał mieć zabieg?
u nas Ok, aktualnie mam 18 tc, będzie Maksymilian :) wieczorami jak leżę w łóżku tak mnie smyra, ze mąż po przyłożeniu dłoni go czuje :) nadal nie wierze w to, ze się nam udało i jest wszystko dobrze. I trochę przeraża mnie to czy sobie poradzę z takim maleństwem
Oj dasz radę dasz :) jak zobaczysz.maluszka to wszystko przyjdzie naturalnie ;) chociaż ja się tak panicznie bałam że jak pierwszego dnia po porodzie mąż wychodził od nas, to ryczalam ze strachu

Zrobiłam betę po 48h i wyszło 96,49 mIU/ml! Uffff, przyrost o około 112%. Teraz tylko odliczanie do pierwszej wizyty z USG :). Dziękuję jeszcze raz za wasze radę, mega mnie upokoiłyście :)
No i super :) cieszę się bardzo i będę trzymać kciuki ;)

Nie badał, ale teraz sam zaproponował. Chcemy zrobić rozszerzone badanie nasienia i zastanawiam się nad badaniem DNA od razu.
Warto znaleźć lekarza ktory pokieruje na badania. Tak aby niepotrzebnie nie robic któryś z nich. Bo sama przed to przechodziłam. Robilam sama a niektórymi niepotrzebnie zrobiłam bo nie wiedziałam zr wyniki prawidłowy nie potrzebuje dalszej diagnostyki niekiedy. Lepiej mieć wsparcie. Moze polecimy jakoegos lekarza? Skad jestes?

@mohaaa
Miłosc jaka nadejdzie.ogromna fala po urodzeniu dziecka cie poprowadzi i wszystko się wlaczy ❤❤ nic się nie martw na zapas. Odpoczywajcie i rośnijcie.zdrowo.

@roki_1991
Ja akurat sie cieszyłam ze meza nie byko przy porodzie i ze zamknęli oddzial. Wtedy jak sama jestem to sie motywuje do działania. Latwiej mi było jak nie było tłumów odwiedzin. 🤷‍♀️

Warto znaleźć lekarza ktory pokieruje na badania. Tak aby niepotrzebnie nie robic któryś z nich. Bo sama przed to przechodziłam. Robilam sama a niektórymi niepotrzebnie zrobiłam bo nie wiedziałam zr wyniki prawidłowy nie potrzebuje dalszej diagnostyki niekiedy. Lepiej mieć wsparcie. Moze polecimy jakoegos lekarza? Skad jestes?

@mohaaa
Miłosc jaka nadejdzie.ogromna fala po urodzeniu dziecka cie poprowadzi i wszystko się wlaczy ❤❤ nic się nie martw na zapas. Odpoczywajcie i rośnijcie.zdrowo.

@roki_1991
Ja akurat sie cieszyłam ze meza nie byko przy porodzie i ze zamknęli oddzial. Wtedy jak sama jestem to sie motywuje do działania. Latwiej mi było jak nie było tłumów odwiedzin. 🤷‍♀️
To właśnie ja czasem robilam jakieś dodatkowe badania na własna rękę, a potem na wizycie jak mojemu ginowi pokazywałam wyniki (które oczywiście były prawidłowe), to on do mnie po co ja to robiłam i po co kasę wydaje xD

Hej
Odebrałam wynik z genetyki i bliźniaczki były zdrowe,😞... Jutro mam rozmowę z genetykiem odnośnie wyników...
Dzis xarejestrowalismy je w usc. Ciężki dzień
Kochana, przykro mi że ciężko masz dzień... to wszystko jest bardzo smutne :( ale dla pocieszenia powiem, że dobrze że już masz to za sobą, teraz będzie z każdym dniem troszeczkę lepiej :*

To właśnie ja czasem robilam jakieś dodatkowe badania na własna rękę, a potem na wizycie jak mojemu ginowi pokazywałam wyniki (które oczywiście były prawidłowe), to on do mnie po co ja to robiłam i po co kasę wydaje xD
To mu powiedz że to nie jego kasa i będziesz wydawać na swoje bezpieczeństwo ;)

reklama
Do góry