reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Destino @witch84 dziękuję za rady i poradnik. Wygląda super. Już wprowadziłan u nas zmiany w noszeniu, podnoszeni i zmianie pieluchy. Jedynie mam problem ze zmianą pozycji dziecka podczas karmienia piersią na poduszce jak chce zmienić piers. Możecie coś doradzić?
Rozmawiałam też z pediatra. Mamy sprawdzić czy to nie jest od problemów z brzuszkiem. Wprowadzić Espumisan i dicoflor. Jak nie podziała to po światach do niej dzwonić. Ale postanowiłam i tak skonsultować córkę z fizjoterapeuta, bo te wyginanie nie daje mi spokoju.

reklama
Chyba sie zbliza...w toalecie byl jakis lekko zabarwiony brudek i cos tam w brzuchu czuje, takze mysle, ze moze sie zacznie niedlugo :D
P.s musialam sie pochwalic, bo im szybciej sie zacznie, tym szybciej skonczy i do dziela :)
I mam pytanko. Myslicie, ze acard zaczac brac juz teraz? czy jak mi przyjdzie okres, czy jaksie skonczy? chyba akurat acard dziala doraznie od razu i nie kumuluje sie jakos? jesli tak, to lepiej po okresie? Doradzicie?

Gdzie mi pobiorą krew .. nic mi nie da beta bo muszę mieć dwa wyniki bety conajmniej bo z poprzedniej nie wiem czy spadło wszystko wiec muszę wiedzieć czy rośnie a teraz święta Do poniedziałku nigdzie nie pobiorę krwi :(

To tak samo nie będziesz wiedziała czy test wskazuje na poprzednią ciąże [emoji2368] Nawet możesz zrobić jutro i pojutrze, bo chodzi tylko o fakt przyrostu.

Chyba sie zbliza...w toalecie byl jakis lekko zabarwiony brudek i cos tam w brzuchu czuje, takze mysle, ze moze sie zacznie niedlugo :D
P.s musialam sie pochwalic, bo im szybciej sie zacznie, tym szybciej skonczy i do dziela :)
I mam pytanko. Myslicie, ze acard zaczac brac juz teraz? czy jak mi przyjdzie okres, czy jaksie skonczy? chyba akurat acard dziala doraznie od razu i nie kumuluje sie jakos? jesli tak, to lepiej po okresie? Doradzicie?
Myślę że lepiej poczekaj aż się pierwsza @ skończy i wtedy zacznij brać ;) on działa do 7 dni w organizmie, więc jeśli później będziesz miała mocne @ to możesz na ich czas odstawić. Ale brać w czasie miesiączki też spokojnie można jeśli nie jest jakaś bardzo obfita. Natomiast ta pierwsza po poronieniu bym przeczekala bo ona może być różna, A po co sobie dokładać ;)

Możesz zacząć brać teraz albo po okresie. Ja zaczynałam po okresie jakoś a potem już nie robiłam przerw na okres bo nie mam dużego krwawienia.

reklama
@Destino @witch84 dziękuję za rady i poradnik. Wygląda super. Już wprowadziłan u nas zmiany w noszeniu, podnoszeni i zmianie pieluchy. Jedynie mam problem ze zmianą pozycji dziecka podczas karmienia piersią na poduszce jak chce zmienić piers. Możecie coś doradzić?
Rozmawiałam też z pediatra. Mamy sprawdzić czy to nie jest od problemów z brzuszkiem. Wprowadzić Espumisan i dicoflor. Jak nie podziała to po światach do niej dzwonić. Ale postanowiłam i tak skonsultować córkę z fizjoterapeuta, bo te wyginanie nie daje mi spokoju.
A w jakiej pozycji karmisz?

Do góry