reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziś ciut lepiej, ale tak to mdłości mam non stop.... stale mi niedobrze, wstrętny posmak w ustach... ciężko mi przez to funkcjonowac
O boziuuuu jak sobie to przypomnę to odechciewa mi się więcej potomstwa ;p
Właśnie to poniekąd sieje we mnie wątpliwości bo kiedyś kiedyś planowałam że jakby się udało to dzieci rok po roku ale każda cisza u mnie to były silne mdłości i wymioty przez cały pierwszy trymestr i nie wiem jak miałabym w takim stanie zająć się rocznikiem.
Jak Ty sobie z tym radzisz?

Warto sprawdzić, bo były tu już takie przypadki. Dziewczyna zachodzilas zawsze do strzalu, A po 2 poronieniach zrobiły się jej zrosty i kilka miesięcy nic. Dopiero po drożności zaszła od razu ;)

No chciałam poczekać do świąt, ale skoro już zaczęłam temat, to się wam przyznam. Tak jestem w ciąży ❤❤ dziś 11+4 :) boję się Jak cholera, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Nie mam niestety czasu przeczytać wszystkich postów, ale teki news?! Gratuluję i chyba każda z nas rozumie takie podejście. Ja też dopiero o ciąży w mówiłam po 1 badaniach prenatalnych, bo cały czas był strach i chyba nigdy się go nie pozbędę. Koniecznie daj znać jak u Was po badaniach :)
To termin podobny jak @mohaaa

Nie mam niestety czasu przeczytać wszystkich postów, ale teki news?! Gratuluję i chyba każda z nas rozumie takie podejście. Ja też dopiero o ciąży w mówiłam po 1 badaniach prenatalnych, bo cały czas był strach i chyba nigdy się go nie pozbędę. Koniecznie daj znać jak u Was po badaniach :)
To termin podobny jak @mohaaa
I podobny jak ja :) więc będą same czerwcowe tęczowe dzieciaki :)

Dziewczyny które maja tendencje do poronien, kiedy mówicie szefowi o ciazy? Czy myślicie ze można go prosić by nie mówił dalej pozostałym? Przecież szczegóły zwolnienia lekarskiego to bardzo osobista sprawa wiec wydaje mi się ze nie ma potrzeby o tym mówić.

Ja powiedziałam po prenatalnych
Dziewczyny które maja tendencje do poronien, kiedy mówicie szefowi o ciazy? Czy myślicie ze można go prosić by nie mówił dalej pozostałym? Przecież szczegóły zwolnienia lekarskiego to bardzo osobista sprawa wiec wydaje mi się ze nie ma potrzeby o tym mówić.

A masz L4 na dłużej?
Ja planowałam powiedzieć późno, ale trafiłam na początku do szpitala(4tc) i plany poszły w las 😜
Ja bym powiedziała, z zastrzeżeniem że to poufna informacja.

reklama
Ja od razu. I się cieszę bo potem od razu na miesiąc zniknelam, wracam teraz w poniedziałek. Dostają L4 z kodem B do tego szef ma wgląd w program więc i tak by zobaczył a tak wie co się stało, mam się nie spieszyć z powrotem etc. Oczywiście wiedzą tylko Ci co muszą, pełna dyskrecja. Ale zależy jakie macie prace. Przed drugą ciążą miałam dostać awans zaraz przed i od razu powiedziałam że planuje się starac, żeby potem nie mieli pretensji. Awans i tak dostałam i wszyscy czekali. Wiem że nie wszyscy mają tyle szczęścia jeśli chodzi o pracodawcę- u mnie prywaciarz.

Do góry