reklama
Carry88
Moderator
@roki_1991 gratulacje!!
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Dziewczyny a w jakim celu warto badać hormony i kiedy ? W ciążę zaszłam poprzednio w pierwszym cyklu starań więc zakładam że problemów z zajściem nie mam i obym nie miała. Ale czy pod kątem utrzymania ciąży warto coś badać? Jeśli tak to co i kiedy ? Czy któryś hormon na etapie starań lub zajscia nie może być zbyt niski lub wysoki?
Dziewczyny z moja @ nadal nic. Zaczynam się powoli martwić, byłam ostatnio u lekarza i mówił że widać że lada moment będzie. Minął tydzień i nadal nic. Robiłam sobie badanie Prolaktyny wyszło 24.9 przy normie do 23.3. Lekarz stwierdził że tu jeszcze mogła być podwyższona po poronieniu. Dla pewności test ciążowy-wyszedł negatywny. Nie wiem co i tym wszystkim myśleć zaraz będzie 7 tygodni od zabiegu.
KasiaF92
Pewnie że bym chciała. Powiem tak byłam 23 na kontroli u gina to mówił że już po owulacji a do tego czasu współżycie było ale z zabezpieczeniem, dopiero po kontroli lekarz mówił że można normalnie. A z objawów mam ból podbrzusza i plecy dolny odcinek ale tak mnie trzyma już 2 tydzień, piersi nie bola w ogóle, oprócz tego senna jestem. W zeszłym tygodniu miałam 1 dniowe brązowe plamienie i myślałam że może się zacznie @, dla pewności byłam 8 u lekarza to mówił że @sie zbliża, że lada dzień będzie ale nic się nie dzieje.Kurczę no na prolaktynie się nie znam. A jak się czujesz? Albo jeszcze chwilę musisz poczekać na @ albo może jednak ciąża? Jest taka opcja ? Chciałabyś? Bo nie wiem za co trzymać kciuki [emoji6]
KasiaF92
Dziękuję, lekarz też nic nie mówił więc chyba zostało mi tylko czekać.Dam znać, dam. Teraz już będziecie na bieżąco :*
Taki poziom prolaktyny na pewno nie powoduje zatrzymania @ także tu bym się nie zamartwiala
Agnieszka_1988
No czas pokaże. Skoro o tym marzysz to trzymam kciuki jednak za ciążę [emoji173]
Pewnie że bym chciała. Powiem tak byłam 23 na kontroli u gina to mówił że już po owulacji a do tego czasu współżycie było ale z zabezpieczeniem, dopiero po kontroli lekarz mówił że można normalnie. A z objawów mam ból podbrzusza i plecy dolny odcinek ale tak mnie trzyma już 2 tydzień, piersi nie bola w ogóle, oprócz tego senna jestem. W zeszłym tygodniu miałam 1 dniowe brązowe plamienie i myślałam że może się zacznie @, dla pewności byłam 8 u lekarza to mówił że @sie zbliża, że lada dzień będzie ale nic się nie dzieje.
Bada się by sprawdzić, czy nie ma zaburzeń i czy będzie owulacja itdDziewczyny a w jakim celu warto badać hormony i kiedy ? W ciążę zaszłam poprzednio w pierwszym cyklu starań więc zakładam że problemów z zajściem nie mam i obym nie miała. Ale czy pod kątem utrzymania ciąży warto coś badać? Jeśli tak to co i kiedy ? Czy któryś hormon na etapie starań lub zajscia nie może być zbyt niski lub wysoki?
Bada się np w podstawowe 3-5dc estrogen, FSH, LH, prolaktynę,
agaaataaaa
@roki_1991 gratulację trzymam kciuki i rozumiem to ,że nie chciałaś za wcześnie nic mówić. Wiadomo jak to jest, ale moja magiczna kula z której wróżyłam pokazuje, se wszystko będzie ok
Charlotte21
@roki_1991
ależ newsy !!! Jak urodzisz to ile bedzie różnicy dokladnie między dzieciakami? ciekawe jak Wiki zareaguje ależ nowiny. Gratulacje !
ależ newsy !!! Jak urodzisz to ile bedzie różnicy dokladnie między dzieciakami? ciekawe jak Wiki zareaguje ależ nowiny. Gratulacje !
reklama
roki_1991
Wychodzi 2 lata i 2 miesiące@roki_1991