@Takaja123 dziękuję że pytasz i aż mi głupio że tak rzadko tu zaglądam
jakoś to macierzyństwo mnie pochłonęło, dobą jest za krótka a że ja jestem perfekcjonistą to chciałabym ogarnąć oprócz dziecka wszystko dookola jak kiedyś :błysk w mieszkaniu, poprane, poprasowane, obiad zrobiony i jeszcze ja ogarnięta -niestety tym samym nie daje sobie czasu na odpoczynek. Ale poza tym to u nas dobrze
Marcelina rośnie jak na drożdżach, jest już taka fajna bo często się śmieje jak z nią rozmawiam i wszytko jest takie bardziej świadome
w nocy ładnie śpi mamy tylko dwie pobudki, z zasypianiem na noc jest problem ale robi to mąż więc ja tylko słyszę płacz za ścianą ale mąż zawsze wychodzi z tego zwycięska ręką
byłam już na kontroli u gina o wzięłam tabletki antykoncepcyjne bo szczerze to boję się trochę że zajde za szybko w drugą ciążę a że zawsze zachodzilam w pierwszym cyklu starań to lepiej uważać ;p
Widzę że masz w planach testowanie -cichutko trzymam kciuki żeby był pozytyw chociaż wiem, że się nie nastawiasz
@mohaaa dobrze widzę że dziś wizyta?? Za Ciebie mocno też trzymam kciuki-musi być dobrze, oby się pokazało serduszko
Serio aż źle mi z tym że jak potrzebowałam tu wsparcia to zawsze od Was je dostawałam a teraz jak już mam dzidziusia to rzadko zaglądam. Obiecuje poprawę!
I to moja Marcelina