Nadzieja_31
Fanka BB :)
Jajniki sprawdził i oba są czyste. Narazie cierpliwie zaczekam do wtorku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeeeeest!!!! jest echo zarodka, wszystko na razie dobrze ma mniej więcej 0,75cm. Boziu, ale mi ulżyło! Od jutra zwolnienie mam kolejna wizyta 3.11.
Jeeeeest!!!! [emoji7][emoji7] jest echo zarodka, wszystko na razie dobrze ma mniej więcej 0,75cm. Boziu, ale mi ulżyło! Od jutra zwolnienie mam kolejna wizyta 3.11.
@Takaja123 dziękuję że pytasz i aż mi głupio że tak rzadko tu zaglądam jakoś to macierzyństwo mnie pochłonęło, dobą jest za krótka a że ja jestem perfekcjonistą to chciałabym ogarnąć oprócz dziecka wszystko dookola jak kiedyś :błysk w mieszkaniu, poprane, poprasowane, obiad zrobiony i jeszcze ja ogarnięta -niestety tym samym nie daje sobie czasu na odpoczynek. Ale poza tym to u nas dobrze Marcelina rośnie jak na drożdżach, jest już taka fajna bo często się śmieje jak z nią rozmawiam i wszytko jest takie bardziej świadome w nocy ładnie śpi mamy tylko dwie pobudki, z zasypianiem na noc jest problem ale robi to mąż więc ja tylko słyszę płacz za ścianą ale mąż zawsze wychodzi z tego zwycięska ręką [emoji16] byłam już na kontroli u gina o wzięłam tabletki antykoncepcyjne bo szczerze to boję się trochę że zajde za szybko w drugą ciążę a że zawsze zachodzilam w pierwszym cyklu starań to lepiej uważać ;p
Widzę że masz w planach testowanie -cichutko trzymam kciuki żeby był pozytyw chociaż wiem, że się nie nastawiasz
@mohaaa dobrze widzę że dziś wizyta?? Za Ciebie mocno też trzymam kciuki-musi być dobrze, oby się pokazało serduszko [emoji4]
Serio aż źle mi z tym że jak potrzebowałam tu wsparcia to zawsze od Was je dostawałam a teraz jak już mam dzidziusia to rzadko zaglądam. Obiecuje poprawę!
I to moja Marcelina
Świetne wieściJeeeeest!!!! jest echo zarodka, wszystko na razie dobrze ma mniej więcej 0,75cm. Boziu, ale mi ulżyło! Od jutra zwolnienie mam kolejna wizyta 3.11.
Wiesz zastanawiam się czy mogło być tak, że lekarka wczoraj na lepszym sprzęcie nic nie widziała a on tu dziś coś zobaczył?@Nadzieja_31 lekarz do d... Widziałam to już na Twoim poprzednim USG tylko mniejsze było Przyrost bety jest prawidłowy wg mnie także będzie dobrze, ja w to wierzę.
@mohaaa jak ja się cieszę ❤
@Takaja123 testuj jutro rano
Dziewczyny wróciłam z wizyty lekarz coś wypatrzył, powiedział, że może to być to, że pojawiło się coś czego wcześniej nie było wielkości 4mm, znalazł w śluzówce macicy o ile dobrze zrozumiałam. Kazał brać nadal leki i się oszczędzać. Następna wizyta we wtorek po kwarantannie. Narazie się na nic nie nastawiam, poczekam do wtorku. Jak zapytałam czy jest jeszcze szansa, powiedział, że tak.
Załączam zdjęcie z USG.Zobacz załącznik 1191457
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i trzymam za Was kciukiJeeeeest!!!! jest echo zarodka, wszystko na razie dobrze ma mniej więcej 0,75cm. Boziu, ale mi ulżyło! Od jutra zwolnienie mam kolejna wizyta 3.11.