Nadzieja_31
Fanka BB :)
Nie nastawiam się na nic jeszcze ale w pewnym sensie jakby mi ulżyło wiesz@Nadzieja_31 w zasadzie mogło tak być. To jeszcze dość wczesna ciąża.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nastawiam się na nic jeszcze ale w pewnym sensie jakby mi ulżyło wiesz@Nadzieja_31 w zasadzie mogło tak być. To jeszcze dość wczesna ciąża.
leż, jedz dupka czy tam luteine i bądź dobrej myśli.Nie nastawiam się na nic jeszcze ale w pewnym sensie jakby mi ulżyło wiesz
Ale dyrektor przedstawia rodzicom oficjalne pismo od wojewódzkiego. To nie jest tak że sam sobie wymyśla. Moja koleżanka teraz dostała właśnie takie pismo skierowane do dyrekcji od naszego wojewódzkiego. Ja pracuje w psse więc wiem jak to obecnie wygląda. ZUS wymaga tylko oświadczenia od pracownika które można ze strony wydrukować.To ja zaraz zadzwonię do kogoś i powiem, że jest na kwarantannie - no bez przesady ;-) Jeszcze ZUSowi taką informację przekazać, to na pewno wezmą to pod uwagę ;-)
@Nadzieja_31 Daj koniecznie znać po wizycie!
Super!! Nie można tracić nadzieiDziewczyny wróciłam z wizyty lekarz coś wypatrzył, powiedział, że może to być to, że pojawiło się coś czego wcześniej nie było wielkości 4mm, znalazł w śluzówce macicy o ile dobrze zrozumiałam. Kazał brać nadal leki i się oszczędzać. Następna wizyta we wtorek po kwarantannie. Narazie się na nic nie nastawiam, poczekam do wtorku. Jak zapytałam czy jest jeszcze szansa, powiedział, że tak.
Załączam zdjęcie z USG.Zobacz załącznik 1191457
Odpoczywaj i zdrowo rośnijcie [emoji3526][emoji3526]Jeeeeest!!!! [emoji7][emoji7] jest echo zarodka, wszystko na razie dobrze ma mniej więcej 0,75cm. Boziu, ale mi ulżyło! Od jutra zwolnienie mam kolejna wizyta 3.11.
Tak zrobię, ta kwarantanna może mi wyjdzie na dobre mąż przynajmniej się wszystkim zajmieleż, jedz dupka czy tam luteine i bądź dobrej myśli.
Mi moja gin zakładała jakoś q 8tc dopiero. Spokojnie, jeszcze jest czasDziękuje ❤ @Nadzieja_31 wierze, ze się udało Tobie!
Zastanawia mnie czemu jeszcze karty ciąży mi nie założył?
Korzystaj i odpoczywaj. Ja siedzę już 7 dzień na kwarantannie [emoji1787] dzisiaj miałam wymaz i obawiam sie ze będę +Tak zrobię, ta kwarantanna może mi wyjdzie na dobre mąż przynajmniej się wszystkim zajmie
Masz objawy?Korzystaj i odpoczywaj. Ja siedzę już 7 dzień na kwarantannie [emoji1787] dzisiaj miałam wymaz i obawiam sie ze będę +