Bardzo mi przykro, że się nie udało, że tak bardzo cierpisz [emoji22][emoji178] przytulam wirtualnie. W całej tej złej sytuacji chyba trafił ci się lekarz chętny do zbadania przyczyny. Może warto się nad nim pochylić. Najpierw jednak zajmij się sobą. Teraz ty jesteś najważniejsza [emoji307]Hej dziewczyny niestety wszystko wskazuje na to, że się nie udało [emoji22] Lekarka powiedziała, że ona też nic nie widzi i, że moja macica nie wygląda jak na ciążę. Jestem załamana znów ten okropny ból po stracie. Dała mi skierowanie na jutro na betę, jeśli zmalała to wczesne poronienie i czekać na @, a jeśli będzie rosła to trzeba szukać gdzie jest bo być może poza macicą. Powiedziała, że po jutrzejszej becie powie mi co dalej, jakie badania zrobić. Mówiła też, że plusem jest to, że do zapłodnienia zachodzi tylko może być jakiś czynnik, który mi przeszkadza i wtedy będziemy szukać co to może być. Mam się nie załamywać bo młoda jestem i następnym razem się uda. Ciekawe co ten mój w piątek powie [emoji17]
Ogólnie jestem w rozsypce, kolejny raz bardzo boli[emoji22][emoji22][emoji22]
reklama
Lilia09
Początkująca w BB
Kochana tak bardzo mi przykroDziękuję dziewczyny, wierzyłam w cud, który się nie zdarzył niestetyTeż wolałabym żeby oczyściło się samo. Wrócę do pracy od listopada i może przestanę myśleć i się zadręczać
![]()
![Downcast face with sweat :sweat: 😓](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f613.png)
Nadzieja_31
Fanka BB :)
Wierzę kochana i dziękujęPrzytulam Cię mocnodalej w Cb wierzę i jestem pewna, że wcale tak długo to nie zajmie i znowu bedziesz się cieszyć i będzie już wtedy wszytsko ok. A wiem co mówię, jestem wróżka i widziałam w swojej magicznej kuli, także musisz mi zaufać
![]()
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Nadzieja_31
Tak wiem jak bardzo bolało po pierwszej stracie w dużo dalszej ciąży, było dużo gorzej@Nadzieja_31 bardzo bardzo mi przykro, dziewczyny maja racje. I ze swojego doświadczenia dodam tyle, ze biochemiczna tak nie „boli”... jeśli można w ogóle tak powiedziec.
![Crying face :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
Nadzieja_31
Tak zamierzam wypytać mojego lekarza w piątek o dalsze postępowanie, zalecenia i badania przede wszystkim, jeśli, że tak powiem podejdzie do tego "olewatorsko" to napewno skieruje się do dzisiejszej pani doktor.Bardzo mi przykro, że się nie udało, że tak bardzo cierpisz [emoji22][emoji178] przytulam wirtualnie. W całej tej złej sytuacji chyba trafił ci się lekarz chętny do zbadania przyczyny. Może warto się nad nim pochylić. Najpierw jednak zajmij się sobą. Teraz ty jesteś najważniejsza [emoji307]
mohaaa
Od wczoraj mam takie dziwne uczucie w szyjce jak przed okresem, ze jest taka otwarta. Domyślam się, ze to nie oznacza nic dobrego i tak nie powinno być :/ zaczynam sie zastanawiać czy isc jutro do pracy, może powinnam lezec? Jeśli to w ogóle na tym etapie cokolwiek jeszcze zmieni. Nie wiem czy dobrze to opisałam, chodziło mi o to, ze wargi są rozchylone, tak jak przed okresem
Ostatnia edycja:
Charlotte21
Pierwsze słyszę o takim odczuciuOd wczoraj mam takie dziwne uczucie w szyjce jak przed okresem, ze jest taka otwarta. Domyślam się, ze to nie oznacza nic dobrego i tak nie powinno być :/ zaczynam sie zastanawiać czy isc jutro do pracy, może powinnam lezec? Jeśli to w ogóle na tym etapie cokolwiek jeszcze zmieni. Nie wiem czy dobrze to opisałam, chodziło mi o to, ze wargi są rozchylone, tak jak przed okresem
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
Takaja123
Od wczoraj mam takie dziwne uczucie w szyjce jak przed okresem, ze jest taka otwarta. Domyślam się, ze to nie oznacza nic dobrego i tak nie powinno być :/ zaczynam sie zastanawiać czy isc jutro do pracy, może powinnam lezec? Jeśli to w ogóle na tym etapie cokolwiek jeszcze zmieni. Nie wiem czy dobrze to opisałam, chodziło mi o to, ze wargi są rozchylone, tak jak przed okresem
Jeśli masz możliwość to zostań w domu i trochę odpocznij. O której masz dziś wizytę?
mohaaa
Poszłam jednakJeśli masz możliwość to zostań w domu i trochę odpocznij. O której masz dziś wizytę?
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
reklama
Jivka
Moderator
Z tego co pamietam to normalne uczucie. Często mi się wydawało że zaraz dostanę okres, nawet szlam do łazienki sprawdzić. I nie chodziło o ból brzucha tylko takie uczucie w środku [emoji2960]