reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny niestety wszystko wskazuje na to, że się nie udało 😢 Lekarka powiedziała, że ona też nic nie widzi i, że moja macica nie wygląda jak na ciążę. Jestem załamana znów ten okropny ból po stracie. Dała mi skierowanie na jutro na betę, jeśli zmalała to wczesne poronienie i czekać na @, a jeśli będzie rosła to trzeba szukać gdzie jest bo być może poza macicą. Powiedziała, że po jutrzejszej becie powie mi co dalej, jakie badania zrobić. Mówiła też, że plusem jest to, że do zapłodnienia zachodzi tylko może być jakiś czynnik, który mi przeszkadza i wtedy będziemy szukać co to może być. Mam się nie załamywać bo młoda jestem i następnym razem się uda. Ciekawe co ten mój w piątek powie 😔
Ogólnie jestem w rozsypce, kolejny raz bardzo boli😢😢😢

reklama
@Nadzieja_31 tak bardzo mi przykro 😥 Ściskam Cię bardzo mocno 😘 Jesteśmy wszystkie z Tobą 😘 W tej całej przykrej i niesprawiedliwej sytuacji lepiej żeby jednak beta spadła i żeby okazała się biochemiczna. Dostaniesz normalny okres i nie trzeba będzie spędzać czasu w szpitalu. A po biochemicznej jest łatwiej zajść w kolejna ciąże. Ja jestem tego przykładem. Wierzę że Ty będziesz kolejnym 😘😘

Hej dziewczyny niestety wszystko wskazuje na to, że się nie udało [emoji22] Lekarka powiedziała, że ona też nic nie widzi i, że moja macica nie wygląda jak na ciążę. Jestem załamana znów ten okropny ból po stracie. Dała mi skierowanie na jutro na betę, jeśli zmalała to wczesne poronienie i czekać na @, a jeśli będzie rosła to trzeba szukać gdzie jest bo być może poza macicą. Powiedziała, że po jutrzejszej becie powie mi co dalej, jakie badania zrobić. Mówiła też, że plusem jest to, że do zapłodnienia zachodzi tylko może być jakiś czynnik, który mi przeszkadza i wtedy będziemy szukać co to może być. Mam się nie załamywać bo młoda jestem i następnym razem się uda. Ciekawe co ten mój w piątek powie [emoji17]
Ogólnie jestem w rozsypce, kolejny raz bardzo boli[emoji22][emoji22][emoji22]
Przykro mi ale nie poddawaj się.
Tak jak koleżanka napisała lepiej biochemiczna niż miałabyś wylądować w szpitalu..
I na moim przykładzie też powiem ze po biochemicznej są większe szanse na zajscie.
Trzymaj się mocno [emoji178]

Hej dziewczyny niestety wszystko wskazuje na to, że się nie udało 😢 Lekarka powiedziała, że ona też nic nie widzi i, że moja macica nie wygląda jak na ciążę. Jestem załamana znów ten okropny ból po stracie. Dała mi skierowanie na jutro na betę, jeśli zmalała to wczesne poronienie i czekać na @, a jeśli będzie rosła to trzeba szukać gdzie jest bo być może poza macicą. Powiedziała, że po jutrzejszej becie powie mi co dalej, jakie badania zrobić. Mówiła też, że plusem jest to, że do zapłodnienia zachodzi tylko może być jakiś czynnik, który mi przeszkadza i wtedy będziemy szukać co to może być. Mam się nie załamywać bo młoda jestem i następnym razem się uda. Ciekawe co ten mój w piątek powie 😔
Tak mi przykro. Wierzyłam w waas ,:(

Dziękuję dziewczyny, wierzyłam w cud, który się nie zdarzył niestety 😢 Też wolałabym żeby oczyściło się samo. Wrócę do pracy od listopada i może przestanę myśleć i się zadręczać 😢

Przytulam Cię mocno😘 dalej w Cb wierzę i jestem pewna, że wcale tak długo to nie zajmie i znowu bedziesz się cieszyć i będzie już wtedy wszytsko ok. A wiem co mówię, jestem wróżka i widziałam w swojej magicznej kuli, także musisz mi zaufać 🥰

Wierzyłam że będzie okej. Przykro mi że tak się stało;(

Hej dziewczyny niestety wszystko wskazuje na to, że się nie udało [emoji22] Lekarka powiedziała, że ona też nic nie widzi i, że moja macica nie wygląda jak na ciążę. Jestem załamana znów ten okropny ból po stracie. Dała mi skierowanie na jutro na betę, jeśli zmalała to wczesne poronienie i czekać na @, a jeśli będzie rosła to trzeba szukać gdzie jest bo być może poza macicą. Powiedziała, że po jutrzejszej becie powie mi co dalej, jakie badania zrobić. Mówiła też, że plusem jest to, że do zapłodnienia zachodzi tylko może być jakiś czynnik, który mi przeszkadza i wtedy będziemy szukać co to może być. Mam się nie załamywać bo młoda jestem i następnym razem się uda. Ciekawe co ten mój w piątek powie [emoji17]
Ogólnie jestem w rozsypce, kolejny raz bardzo boli[emoji22][emoji22][emoji22]

Bardzo mi przykro [emoji45]

reklama
Do góry