reklama
agaaataaaa
Fanka BB :)
Ja mam wlokniaka w piersi, a wlasciwie dwa. Wykryte jak na studiach bylam jeszcze, z nie wiem 8 lat temu moze. W tym czasie robilam 3 usg, moze 4 i powiem Wam wcale o tym nie mysle, wszytsko jest ok i to dosyc popularne jest, malo ktora tego nie ma. JAkos tak totalnie mam na to wywalone. Czasem moze przed miesiaczka bardziej boli ta piers przy dotyku, ale nie jest to rakowe, takze nie przejmuje sie. Chociaz na studiach mnie wystraszyla ginekolozka niezle, jeszcze wydarla sie na mnie, wyszlam z placzem, bo powiedziala ze to moze byc rak, mialam biopsje nawet robiona. NIektorzy lekarze sa beznadziejni...A mi dziś pierwszy raz w życiu wyszła zmiana/torbiel w piersi. Na razie tylko do obserwacji, ale i tak się stresuje.
I jeszcze zapłaciłam dodatkowo za strefę parkowania, bo się okazało, że w międzyczasie zmienili godziny opłat ;/
I nie dość że mnie stres trochę podgryza, to jestem wściekła, bo specjalnie umawiałam wizytę, by nie płacić za parkowanie...
agaaataaaa
No tak, u mnie na ostatnim usg, gdzies tak ze 3 miesiace temu,okazalo sie ze sie zmniejszyl nawet. Takze spokojnie To sie pojawia, wchlania. Trzeba obserwowac i tyle, nie powinno sie nic dziac, ja juz mam kupe lat i okJa USG już z 10 lat robię raz na rok. I pierwszy raz coś wyszło. I stąd ten lęk. Choć równie dobrze tego w kolejnym cyklu może nie być.
agaaataaaa
Trzymam kciuki i czekam na wiesci!Trzymajcie mocno kciuki
Nadzieja_31
Bety już nigdzie nie zdążyłam zrobić. Boję się bo z wszystkich objawów to zostało mi tylko jak pije wodę to biegam siku, boli mnie brzuch i podbrzusze i zapach co niektóry czuje mocno.I super. Skonsultuj to z innym lekarzem. Zrób betę żebyś na wizytę miała wynik.
G
gość _199
Gość
Na to nie patrz w ogóle. Ja miałam poronienie zatrzymane i objawy cały czas przez 5 tygodni z martwym zarodkiem, a teraz raz miałam objawy, raz czułam się jak nowonarodzona, a ciąża się utrzymała.Bety już nigdzie nie zdążyłam zrobić. Boję się bo z wszystkich objawów to zostało mi tylko jak pije wodę to biegam siku, boli mnie brzuch i podbrzusze i zapach co niektóry czuje mocno.
Nadzieja_31
Wiesz czuje się napewno lepiej przez luteinę bo poprzednio też tak miałam. Oby u mnie też było wszystko ok, oby lekarka znalazła to maleństwo na USG.Na to nie patrz w ogóle. Ja miałam poronienie zatrzymane i objawy cały czas przez 5 tygodni z martwym zarodkiem, a teraz raz miałam objawy, raz czułam się jak nowonarodzona, a ciąża się utrzymała.
Nadzieja_31
W którym dniu cyklu miałaś betę 9 tys.?Oj tego ci nie powiem, bo niestety nie znam sie. Może inna bardziej doświadczona dziewczyna powie ci, ale nie słyszałam, żeby w okresie okoloowulacyjnym było ciałko żółte.
Myślę że na innym sprzęcie może coś wypatrzyć, ja widzę, na tamtym USG że coś się tworzy, więc spróbowałabym u kogoś.
Mi pęcherzyk było widać przy becie 9tyś, więc o wiele większą niż 2 tys.
reklama
G
gość _199
Gość
34, ale ja mam zaraz po okresie dni płodne, wiec szybciej doszło do zapłodnienia. Synek od pierwszego USG jest starszy.W którym dniu cyklu miałaś betę 9 tys.?