reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem na początku drogi, niemal miesiąc temu zauważyłam chwilę zatrzymania, potem poszerzały się źrenice, od kilku dni są już drgawki. U nas nie ma wątpliwości, że są wyładowania. Moja córka też jest po wylewie. Jest skrajnym wcześniakiem. Obecnie niemal 2 lata. Boję się że to dziadostwo odbierze jej życie, które od początku jej nie rozpieszcza.
Napisz co to jest CBD. W wolnej chwili poszukam informacji
Kochana CBD to olej z medycznej marihuany. Koszty w Polsce są naprawdę duże. Max Pani Doroty był kilka miesięcy pod respiratorem, bo nim skończył się jeden atak już zaczynał się drugi. CBD uratowało mu życie tu masz adres jej bloga, możesz się z nią skontaktować, na pewno pomoże:

reklama
Kochane czy któraś z Was donosiła szczęśliwie ciążę mając pai1 hetero i mthfr bez heparyny? Moja nowa gin uważa że przy tych mutacjach heparyna jest nie potrzebna. Jestem po stracie.

Kochane czy któraś z Was donosiła szczęśliwie ciążę mając pai1 hetero i mthfr bez heparyny? Moja nowa gin uważa że przy tych mutacjach heparyna jest nie potrzebna. Jestem po stracie.
Ja mam pai homo i mthfr 677 homo i urodziłam 3 dzieci bez hepryny. Ale drugie dziecko ur. 36 tc, z niewysoka masą urodzeniowa i w połowie ciąży narzekano na przepływy u dziecka w mózgu i podejrzewano zahamowanie wzrostu (raczej na wyrost to było, żaden lekarz się nie zdecydował dać mi heparyny czy nawet acardu a chodziłam na konsultacje do znanych ginow). Rozwija się fantastycznie, ma już 4 lata. Trzecie dziecko duże, ale ur. 34 tc choć to raczej bez związku z łożyskiem. W ciąży duży krwiak który być może narastał zamiast się opróżniać właśnie przez pai.

Ma tylko pai-1 i dwoch genetyków powiedzialo mi ze nawet nie mam wskazan do acardu. 🤷‍♀️ 2 poronienia i 3 ciaza byla na heparynie. Ona nie szkodzi a pomoc moze. Ja bym lejarza zmienila albo sie uparła.

U mnie ez pai1 i mthfr. Dwie straty. 3 ciąża na heparynie i się udalo. Moim zdaniem już za same straty powinnaś dostać heparyne, bo właśnie jak piszą dziewczyny, ona nie szkodzi A może.pomoc .

Cześć dziewczyny, dziś rano zrobiłam test ciążowy. Patrzyłam na niego już ze 100 razy, chyba się udało...

Załączniki

• IMG_20201012_075416.jpg
    IMG_20201012_075416.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 81
Cześć dziewczyny, dziś rano zrobiłam test ciążowy. Patrzyłam na niego już ze 100 razy, chyba się udało...
Widzę że nie wytrzymalas :p gratulacje, jest 2 kreska :)
Dziękuję ❤️ Tak masz rację nie wytrzymałam 😁 Ale to też trochę dlatego, że mamy plany ogrodowe z mężem (przesadzanie róż, sadzenie drzewek) i miałam dziwne przeczucie, że chyba mu nie pomogę za dużo😉

reklama
Do góry