kasiula222
Fanka BB :)
Biorę większe dawki jak we wcześniejszych ciążach.. Ostatnia nadzieja w lekach....@kasiula222 jaki masz pakiet leków? To co wcześniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę większe dawki jak we wcześniejszych ciążach.. Ostatnia nadzieja w lekach....@kasiula222 jaki masz pakiet leków? To co wcześniej?
Tak sobie też myślę że może teraz ten czas mój że musiałam się wprowadzić, ale znów boję sie nastawiać by potem tak strasznie nie przeżywać...Bo po ostatnim poronieniu miałam rzut choroby i musiałam brać wlewy ze sterydu... A teraz taka jestem nerowa że hej mąż mówił że już ma dość moich okresowych humorów a tu są ciążowe humory... Ehh.. Pójdę jutro na Betę jak nigdy nie robiłam tak w tej ciąży zrobię..@kasiula222 Myśl pozytywnie! Maluch po prostu grzecznie czekał, byś się budową nie stresowała i teraz wie, że jego kolej! Ja objawów wogóle nie miałam w żadnej ciąży - żadnych mdłości czy bólu piersi. No dosłownie nic. Także ten brak objawów o niczym nie świadczy.
@Nadzieja_31 Na betę bym poszła dopiero jak nie przyjdzie @ - bo czy to coś wcześniej zmieni?? (ewentualnie w środę, by w piątek w razie czego zrobić przyrost). Ale pewnie do tego dnia co dzień bym z rana test robiła, bo ciekawość by mnie zżerała ;-)
Tak, krzywa wyszła dobrze.Ja bym poszła do lekarza. U mnie również 2 poronienia, oprócz złych cukrów nie znaleźli u mnie nic... To moja nieoficjalna przyczyna poronień wiec ja bym tego nie lekceważyła... Porządny diabetolog na pewno powie ci co masz robić. A robiłaś już krzywa cukrową?
A ile ma twoje dziecko? I jak to zrobiłaś, że nie ma padaczki? U nas niestety jest i to błyskawicznie się rozwija@Destino na szczęście padaczki syn nie ma. Ma Zespół Aspergera i nadpobudliwość [emoji6]
@Nadzieja_31 w takim razie w poniedziałek beta z krwi będzie już wiarygodna.
@kasiula222 gratuluję [emoji3590] Mnie piersi nie bolały w żadnej z ciąż. Także w tej, z której mam syna. Także raczej nie ma reguły.
Syn ma 10lat. Ja nic nie zrobiłam, poprostu chociaż to nas ominęło. Raz pojawiło się podejrzenie, bo miał chyba dwa czy trzy razy drgawki w śnie. Ale przy przeziębieniu. Po rezonansie i EEG padaczka została wykluczona. Matko jeszcze tego byłoby nam potrzebaA ile ma twoje dziecko? I jak to zrobiłaś, że nie ma padaczki? U nas niestety jest i to błyskawicznie się rozwija
Dokładnie koleżanki synek ma 11lat też jest na takim leczeniu i 3 lata bez ataku.Syn ma 10lat. Ja nic nie zrobiłam, poprostu chociaż to nas ominęło. Raz pojawiło się podejrzenie, bo miał chyba dwa czy trzy razy drgawki w śnie. Ale przy przeziębieniu. Po rezonansie i EEG padaczka została wykluczona. Matko jeszcze tego byłoby nam potrzeba [emoji849]
Współczuję Wam bardzo, padaczka to straszna choroba, moja matka zachorowała po urazie głowy już jako dorosła kobieta. Dzieciom z padaczką nie jest łatwo nabywać nowe umiejętności, często pojawia się u nich regres i trzeba uczyć się wszystkiego na nowo. Myślałaś o leczeniu CBD? Chodziłam z synem na zajęcia do fundacji prowadzonej przez P.Gudaniec, historia jej syna Maxa jest znana w całej Polsce. W ich przypadku CBD przywróciło Maxa do życia.
Jestem na początku drogi, niemal miesiąc temu zauważyłam chwilę zatrzymania, potem poszerzały się źrenice, od kilku dni są już drgawki. U nas nie ma wątpliwości, że są wyładowania. Moja córka też jest po wylewie. Jest skrajnym wcześniakiem. Obecnie niemal 2 lata. Boję się że to dziadostwo odbierze jej życie, które od początku jej nie rozpieszcza.Syn ma 10lat. Ja nic nie zrobiłam, poprostu chociaż to nas ominęło. Raz pojawiło się podejrzenie, bo miał chyba dwa czy trzy razy drgawki w śnie. Ale przy przeziębieniu. Po rezonansie i EEG padaczka została wykluczona. Matko jeszcze tego byłoby nam potrzeba [emoji849]
Współczuję Wam bardzo, padaczka to straszna choroba, moja matka zachorowała po urazie głowy już jako dorosła kobieta. Dzieciom z padaczką nie jest łatwo nabywać nowe umiejętności, często pojawia się u nich regres i trzeba uczyć się wszystkiego na nowo. Myślałaś o leczeniu CBD? Chodziłam z synem na zajęcia do fundacji prowadzonej przez P.Gudaniec, historia jej syna Maxa jest znana w całej Polsce. W ich przypadku CBD przywróciło Maxa do życia.