roki_1991
Fanka BB :)
Nie. Po sn tezA to nie jest tylko po cc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Po sn tezA to nie jest tylko po cc?
Zgadzam się. Teraz teoche zapominam o letroxie i mi skoczyło tsh. W ciazy sie pilnowalam i było łatwiej uzyskać spadek.@mohaaa sterydu nigdy na pusty żołądek i nie łączymy z nabiałem. Bierze się do 8 rano by trafić przed wyrzutem kortyzolu jeśli dobrze pamiętam. Poradzisz sobie. A leki na tarczycę p 6 działają lepiej niż o 8 [emoji3526] sprawdzone przez wiele osob
Nie. Po sn tez
Nalezy sie w obu przypadkach na pewno. Vos tez byko takiego ze może maz wziac np 3 miesiace ale macierzyński jest skrócony wtedyHmm ciekawe, bo jak chciałam zwolnienie to mi powiedzieli że przecież nie miałam cc, a jak przypomniałam położnym że jednak miałam to od razu mi załatwiły [emoji848]
Ja rodziłam SN, a mąż dostał 2 tygodnie opieki po wyjściu ze szpitalaHmm ciekawe, bo jak chciałam zwolnienie to mi powiedzieli że przecież nie miałam cc, a jak przypomniałam położnym że jednak miałam to od razu mi załatwiły [emoji848]
Ja rodziłam SN, a mąż dostał 2 tygodnie opieki po wyjściu ze szpitala
Hmm ciekawe, bo jak chciałam zwolnienie to mi powiedzieli że przecież nie miałam cc, a jak przypomniałam położnym że jednak miałam to od razu mi załatwiły [emoji848]
Koleżanka miała sn i mąż normalnie dostał na nią 2 tygodnie opieki. Jeśli gin w szpitalu takiej opieki nie wpisze, to zawsze można iść do rodzinnego żeby on wypisal@roki_1991 unas w szpitalu opiekę przyznawali tylko po cc
Ale może mieć facet i kobieta w tym samym czasie macierzyński?Nalezy sie w obu przypadkach na pewno. Vos tez byko takiego ze może maz wziac np 3 miesiace ale macierzyński jest skrócony wtedy
Więcej nie wie co oboje mielismy na tamten czas firmy i nie btal to i tak pracuje w domu
Hmmm tego nie wiem. Bo ja nie wiadomo o co chodzi to zawsze o pieniądze. Nie wiem jak zus to wymyślił. Az zerknęłam w wujka Google i powiedział że można.Koleżanka miała sn i mąż normalnie dostał na nią 2 tygodnie opieki. Jeśli gin w szpitalu takiej opieki nie wpisze, to zawsze można iść do rodzinnego żeby on wypisal
Ale może mieć facet i kobieta w tym samym czasie macierzyński?
Hmmm tego nie wiem. Bo ja nie wiadomo o co chodzi to zawsze o pieniądze. Nie wiem jak zus to wymyślił. Az zerknęłam w wujka Google i powiedział że można. [emoji106][emoji106]Zobacz załącznik 1184073