@Paula919191
Podpisuje się pod tym rękami o nogami. Trezba przetrwać polog. Sama się tak przygotowywałam, czytalam ale o połogu nie wiedział nic. Zaluje teraz. Moze nie miałabym takich pretensji do siebie, nie czułabym się zla matka, ze zawsze dzidcko, nie umiem odczytać jej emocji, ze czuje się samotna, że jestem bankiem do jedzenia. Mogłabym tak długo.
Ale po tym jak Miłka skończą 3 miesiace uwazam ze wrocilam do siebie. [emoji1787][emoji1]tego ci zycze !!!
Miłka tez nalezy do tych bardziej wymagających i temperamentnych. [emoji85][emoji847] nie zadowoli sie byle zabawka. Jest bardzo spoleczna i musi być ciagke z ludźmi i sie na nich patrzec [emoji16][emoji847] bawic i tulic.
Co do rąk to cie nie pociesze bo minęło nam 20 tygosni (4.5 miesiaca) i usypia tylko na rekach lub ostatnio w chuscie. Nie ma szans aby ja odlozyla do lizeczka a ona usnie [emoji28][emoji1787][emoji1787] takich cudow nie widziałam. Czasem sa dni (jak d,isuaj) ze tylko przy piersi i spi na rekach. Ma czujnik grawitacyjny i kaktusy w lozeczku [emoji85][emoji85][emoji85].
Wozka nie toleruje a jazda w foteliku dopiero zaczyna być xzasem przez nią akceptowana.
Oj ile sue juz napłakałam [emoji33][emoji120]
Jesteś super mama i najlepsza dla Marceliny. Kocha Cie i chce ciagle byc przy tobie bo to ty jesteś jej światem. Caluski od Milki dla Marcelinki.
Zobacz załącznik 1183786