Gratuluję serdecznie:*Mam wynik beta hcg: 115. Troszku mało, dziś 28 dc.
reklama
Mała111
Fanka BB :)
Ja jestem z Łodzi co prawda nie byłam u bas budeckiej ale moja koleżanka była i jest zadowolona
Dziewczyny może któraś z Was jest z Łodzi? Chciałam zapytać o polecanego ginekologa. Może ktoś był u Baś-Budeckiej?
josiaaa
Gratuluje! Będzie dobrze, na pewno!Mam wynik beta hcg: 115. Troszku mało, dziś 28 dc.
Wiesz może czy ogarnia mutacje?Ja jestem z Łodzi co prawda nie byłam u bas budeckiej ale moja koleżanka była i jest zadowolona
Czytałam opinie w necie to są takie średnie. Ale ja grupie mthfr Polska na fb ją kilka dziewczyn polecało. Ja w trakcie szukań nowego lekarza. I jakoś zaczelam o niej czytać.
roki_1991
Nie brałam tego konkretnie leku, ale ja bym sterydu na pusty żołądek nie brała jednak. Śniadanko o 7.50 i tabletkiJeszcze jedno pytanie czy któraś z Was wie czy Metypred (steryd na NK) można brać na czczo? W ulotce nic nie jest napisane na ten temat. Ja mam brać o 8:00 3 tabletki, potem o 12:00 jedna, a śniadanie jadam pozniej
mohaaa
OMG oby nie bo ja to śpioch jestem, szczególnie w weekendyNie brałam tego konkretnie leku, ale ja bym sterydu na pusty żołądek nie brała jednak. Śniadanko o 7.50 i tabletki
roki_1991
A lekarz mówił czemu akurat 8 rano?? Co to za znaczenie?OMG oby nie bo ja to śpioch jestem, szczególnie w weekendy
mohaaa
Dawno dawno temu już mowil, ze steryd bierze się o 8 i kolejna dawka o 12, nie później. No i w ulotce tez tak jestA lekarz mówił czemu akurat 8 rano?? Co to za znaczenie?
reklama
Charlotte21
Zgadzam się. Tez mialam takie zalecenia. O 6 mialam budzik i na spiocha brakam letrox. Potem za godzinę budzik kolejny. Jadłam to co przygotowałam sibie wieczorem np. Bułkę z masłem, banana, serek wiejski itp o bralam steryd. Szlam spac. Przy śniadaniu heparyna, femibion,.magnez, luteina , duphaston. Potem za jakieś 2 h zelazon(kolejny budzik). i tak do końca dnia na budzikach. Co za czasy....A lekarz mówił czemu akurat 8 rano?? Co to za znaczenie?