reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki @Charlotte21 i @Destino ale mój gin zawsze chce wynik beta hcg zanim coś przepisze. W kwietniowej ciąży dopiero po becie dał mi neoparin, No ale okazała się biochemiczna, wiec heparyna by nie pomogła. Zrobiłam dziś betę, jak będzie wynik to pisze do niego SMS

reklama
A masz może sluz plodny ? Bo kurczę ja też czuje ból i klucie ale zero sluzu plodnego :/
Wiesz co śluz jest, nie ma bardzo dużo i zależy o jakiej porze ale z dwa dni wcześniej to był przezroczysty i bardzo się ciągnął. Dzisiaj umówiłam się na wizytę kontrolną u ginekologa to może dowiem się czegoś więcej. Dam znać po wizycie.

Ale przynajmniej wiesz że najprawdopodobniej owulacja byla :* działamy dalej :* ja mam problem bo brak sluzu plodnego w tym cyklu i nie wiem co się dzieje :/
Na sluz polecam olej z wiesiołka. Mi najlepiej dzilal oeparol. W większości przypadków trzeba przestać brac przed owulacja bo może ja zablokować. Ja brakam caly vzas i miala wszystko jak w zegarku. (Poteierdzone monitoringiem). A dodatkowo Mucovagin. Żel intymny. Jest naprawdę ekstra. 👍👍

Hej. Można wiedziec skąd takie zalecenia? Problemy z immuno?
Hej 😊 tak. Heparyna i encorton(stetyd) ze względu bardziej na 2 poronienia. Trochę graniczne mkalam ana2. Ale lekarka powoedziala ze juz szkoda kasy o czasu troche tez ten steryd profilaktycznie weźmiemy (bo przyszlam juz z ciaza trzecia do niej. Byla nieplanowana w staraniach 🤭🙈).

Dzięki @Charlotte21 i @Destino ale mój gin zawsze chce wynik beta hcg zanim coś przepisze. W kwietniowej ciąży dopiero po becie dał mi neoparin, No ale okazała się biochemiczna, wiec heparyna by nie pomogła. Zrobiłam dziś betę, jak będzie wynik to pisze do niego SMS
Hmmm w sumie to jak sobie przypominam jestednak, to od razu mialam w domu luteine, acars, encorton i duphaston. Po 3 dniach mialam wizyte i pierwsze ,zastrzyki. No i u mnie szybka akcja z wlewami. Bedzie dobrze ! 😊👍

@mohaaa gratulacje!! 😍😍

A tak apropo to heparynę włączacie po teście? Mi ostatnio ginka (nowa) powiedziała, że aby do 10 tyg włączyć i nie muszę od razu po teście biec do niej.
Oj nie.... balabym się tak późno. Pisz do innego.

reklama
Hej 😊 tak. Heparyna i encorton(stetyd) ze względu bardziej na 2 poronienia. Trochę graniczne mkalam ana2. Ale lekarka powoedziala ze juz szkoda kasy o czasu troche tez ten steryd profilaktycznie weźmiemy (bo przyszlam juz z ciaza trzecia do niej. Byla nieplanowana w staraniach 🤭🙈).

Hmmm w sumie to jak sobie przypominam jestednak, to od razu mialam w domu luteine, acars, encorton i duphaston. Po 3 dniach mialam wizyte i pierwsze ,zastrzyki. No i u mnie szybka akcja z wlewami. Bedzie dobrze ! 😊👍

Oj nie.... balabym się tak późno. Pisz do innego.

Tzn. ja w ciąży nie jestem, próbujemy,ale takie dostałam info od ostatniej lekarki u której byłam. A akurat widzę, że tu się dyskusja rozwinęła to zapytałam. ;)

Do góry