reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeszcze nie jest pozytywny. Zatestuje jutro. Testy owulacyjne lepiej robić po południu i starać się o tej samej godzinie robić. 😉
Cześć, to dzisiejszy test owulacyjny, co sądzicie? Pozytywny? Ogólnie od rana czuje kłucie w podbrzuszu, rano był bardzo silny ból.

Załączniki

• IMG_20201001_185903_1.jpg
    IMG_20201001_185903_1.jpg
    594,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
@Nadzieja_31 teraz Juz zdecydowanie pozytyw 😁 możecie działać 😅

@mohaaa o jaaaa jaka wspaniała kreska 😍 od Ciebie zaczyna się dobra passa oby teraz kazda miała takie pozytywy 🥰🥰
Śmiało możesz jutro robić betę 😁

@Jivka ja nadwagi na szczęście nie mam ale przeszkadza mi te kilka kg 😅 z taką dieta to padnę z głodu zostanę przy ćwiczeniach i ograniczę pieczywo 😁

dzięki dziewczyny ❤

Krecha mocna ze az z połowy pokoju ma ekranie widze!!! 👍😊✊🥰 biegusiem do laboratorium. 😅 a leki ? Wszystkie masz ?
Mam i nie mam. Metypredu dużo, acard jest. Luteiny niewiele i 2 zastrzyki neoparin. Mam tez progesteron, wiec na luteinę można zaradzić. Jak beta wyjdzie jutro to pisze do gina co robimy, kiedy mam przyjść i czy zacząć już brać leki

reklama
dzięki dziewczyny [emoji173]

Mam i nie mam. Metypredu dużo, acard jest. Luteiny niewiele i 2 zastrzyki neoparin. Mam tez progesteron, wiec na luteinę można zaradzić. Jak beta wyjdzie jutro to pisze do gina co robimy, kiedy mam przyjść i czy zacząć już brać leki
Mohaaa ty się nad niczym nie zastanawiaj i heparynę bij w brzuch już dzisiaj. Przy becie zrób od razu TSH by sprawdzić czy nie świruje, a od giną ciągnij recepty. Wystarczy na początku teleporada

Do góry