reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Nadzieja_31 teraz Juz zdecydowanie pozytyw 😁 możecie działać 😅

@mohaaa o jaaaa jaka wspaniała kreska 😍 od Ciebie zaczyna się dobra passa oby teraz kazda miała takie pozytywy 🥰🥰
Śmiało możesz jutro robić betę 😁

@Jivka ja nadwagi na szczęście nie mam ale przeszkadza mi te kilka kg 😅 z taką dieta to padnę z głodu zostanę przy ćwiczeniach i ograniczę pieczywo 😁
@Takaja123 dzięki 😉

reklama
Mohaaa ty się nad niczym nie zastanawiaj i heparynę bij w brzuch już dzisiaj. Przy becie zrób od razu TSH by sprawdzić czy nie świruje, a od giną ciągnij recepty. Wystarczy na początku teleporada
@mohaaa jestem tego samego zdania. Ja mialam bladziutka kreskę i Janosz juz pisala ze od razu heparyna i steryd i luteina i duphaston. Wlew mialam za jakieś 4 dni. Ja akurst robilam zastrzyki rano. Woec 150 acardu, luteine i duohaston bym brała 🥰🥰🥰

@Paula1234
Żelazo i b12 za wysokie. Suplementujesz żelazo? B12 to zbijesz zmetylowanym b12. Chociaż w tej kwestii to @Lu_cy i @roki_1991 podpowiedza więcej
O matko, ja już zaczynam bać się do lekarz chodzić, bo widzę, że duże rozbieżności w ocenie wyników są. Mnie hematolog powiedział wprost: "b12 panią chroni przed epizodem zakrzepowym". Miałam wynik ">1000" (brak skali dalej) na Prenatalu (tam jest niewiele metylkobalaminy), więc raczej od diety i zalecił mi jeszcze dodatkowo 1000 mikrogr b12 + actifolin! Homocysteina ok. 5 w ciązy, 8 rok po porodzie, mthfr i pai homo.

Ale przynajmniej wiesz że najprawdopodobniej owulacja byla :* działamy dalej :* ja mam problem bo brak sluzu plodnego w tym cyklu i nie wiem co się dzieje :/
Owulacja była testy pozytywne pokryło się z temperatura i bólem i to strasznym bólem.

Olej z wiesiołka w pierwszej fazie cyklu zażywać 2x3 do owu tylko później odstawiaj albo kup sobie żel nawilżający dla kobiet starających się o potomstwo on jeszcze wspomaga żywotność plemników i poruszanie się plemnikow do celu

reklama
Do góry