reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Nadzieja_31 teraz Juz zdecydowanie pozytyw 😁 możecie działać 😅

@mohaaa o jaaaa jaka wspaniała kreska 😍 od Ciebie zaczyna się dobra passa oby teraz kazda miała takie pozytywy 🥰🥰
Śmiało możesz jutro robić betę 😁

@Jivka ja nadwagi na szczęście nie mam ale przeszkadza mi te kilka kg 😅 z taką dieta to padnę z głodu zostanę przy ćwiczeniach i ograniczę pieczywo 😁
@Takaja123 dzięki 😉

reklama
Mohaaa ty się nad niczym nie zastanawiaj i heparynę bij w brzuch już dzisiaj. Przy becie zrób od razu TSH by sprawdzić czy nie świruje, a od giną ciągnij recepty. Wystarczy na początku teleporada
@mohaaa jestem tego samego zdania. Ja mialam bladziutka kreskę i Janosz juz pisala ze od razu heparyna i steryd i luteina i duphaston. Wlew mialam za jakieś 4 dni. Ja akurst robilam zastrzyki rano. Woec 150 acardu, luteine i duohaston bym brała 🥰🥰🥰

@Paula1234
Żelazo i b12 za wysokie. Suplementujesz żelazo? B12 to zbijesz zmetylowanym b12. Chociaż w tej kwestii to @Lu_cy i @roki_1991 podpowiedza więcej
O matko, ja już zaczynam bać się do lekarz chodzić, bo widzę, że duże rozbieżności w ocenie wyników są. Mnie hematolog powiedział wprost: "b12 panią chroni przed epizodem zakrzepowym". Miałam wynik ">1000" (brak skali dalej) na Prenatalu (tam jest niewiele metylkobalaminy), więc raczej od diety i zalecił mi jeszcze dodatkowo 1000 mikrogr b12 + actifolin! Homocysteina ok. 5 w ciązy, 8 rok po porodzie, mthfr i pai homo.

Ale przynajmniej wiesz że najprawdopodobniej owulacja byla :* działamy dalej :* ja mam problem bo brak sluzu plodnego w tym cyklu i nie wiem co się dzieje :/
Owulacja była testy pozytywne pokryło się z temperatura i bólem i to strasznym bólem.

Olej z wiesiołka w pierwszej fazie cyklu zażywać 2x3 do owu tylko później odstawiaj albo kup sobie żel nawilżający dla kobiet starających się o potomstwo on jeszcze wspomaga żywotność plemników i poruszanie się plemnikow do celu

reklama
Do góry