reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A tak z innej beczki dziewczyny jak najlepiej i najszybciej zrzucić kilka kg? Jakieś pomysły? Ogólnie mam pracę siedzącą. Staram się jesz co 3-4h, a du... rosnie [emoji28] Zaczęłam ćwiczyć na orbitreku wieczorami. Coś jeszcze doradzicie? Jakieś suplementy?
Ja schudłam 16 kg w ok rok.
Nic specjalnego nie robiłam. Mniej śmieciowego jedzenia i więcej się ruszałam. U mnie to chyba właśnie to ruszanie się zadziałało [emoji848]

reklama
Ja polecam apkę Lewandowskiej. Lucy ją zachwalała tutaj i powiem Ci że bardzo ładnie spadłam na wadze! To jest dieta + ćwiczenia, nawet 20min dziennie więc tyle co nic.
Potem niestety spadłam ze schodów wiec przestałam ćwiczyć i jakoś mi się posypało [emoji14] Ale nie nabieram wagi wiec jest super. Do idealnej brakuje mi już tylko 2-3kg [emoji16]

Ja mam 3kg na plusie niestety jak nie więcej 🤭 Źle się z tym czuje i chce zgubić 😅 20 minut to niedużo tych ćwiczeń. Wczoraj prawie 2 h popykałam na orbitreku 😂

A tak z innej beczki dziewczyny jak najlepiej i najszybciej zrzucić kilka kg? Jakieś pomysły? Ogólnie mam pracę siedzącą. Staram się jesz co 3-4h, a du... rosnie 😅 Zaczęłam ćwiczyć na orbitreku wieczorami. Coś jeszcze doradzicie? Jakieś suplementy?

Ja też polecam dietę od dietetyka który ustawi to pod Ciebie. Sama ostatnio zamówiłam w necie dietę, dostałam fajną rozpiske plus facet układa diety po różne problemy zdrowotne. Stosuje od poprzedniego poniedziałku i mam już -3,5kg :D jak masz ochotę to mogę napisać na priv ;)

Aplikacja się nazywa Diet i training by ann?
Ja polecam apkę Lewandowskiej. Lucy ją zachwalała tutaj i powiem Ci że bardzo ładnie spadłam na wadze! To jest dieta + ćwiczenia, nawet 20min dziennie więc tyle co nic.
Potem niestety spadłam ze schodów wiec przestałam ćwiczyć i jakoś mi się posypało [emoji14] Ale nie nabieram wagi wiec jest super. Do idealnej brakuje mi już tylko 2-3kg [emoji16]

Ja też polecam dietę od dietetyka który ustawi to pod Ciebie. Sama ostatnio zamówiłam w necie dietę, dostałam fajną rozpiske plus facet układa diety po różne problemy zdrowotne. Stosuje od poprzedniego poniedziałku i mam już -3,5kg :D jak masz ochotę to mogę napisać na priv ;)
Ja bym chciala ! Mam 8 kg do wagi sprzed ciazy! 👍🤗

reklama
Do góry