reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A tak z innej beczki dziewczyny jak najlepiej i najszybciej zrzucić kilka kg? Jakieś pomysły? Ogólnie mam pracę siedzącą. Staram się jesz co 3-4h, a du... rosnie [emoji28] Zaczęłam ćwiczyć na orbitreku wieczorami. Coś jeszcze doradzicie? Jakieś suplementy?
Ja schudłam 16 kg w ok rok.
Nic specjalnego nie robiłam. Mniej śmieciowego jedzenia i więcej się ruszałam. U mnie to chyba właśnie to ruszanie się zadziałało [emoji848]

reklama
Ja polecam apkę Lewandowskiej. Lucy ją zachwalała tutaj i powiem Ci że bardzo ładnie spadłam na wadze! To jest dieta + ćwiczenia, nawet 20min dziennie więc tyle co nic.
Potem niestety spadłam ze schodów wiec przestałam ćwiczyć i jakoś mi się posypało [emoji14] Ale nie nabieram wagi wiec jest super. Do idealnej brakuje mi już tylko 2-3kg [emoji16]

Ja mam 3kg na plusie niestety jak nie więcej 🤭 Źle się z tym czuje i chce zgubić 😅 20 minut to niedużo tych ćwiczeń. Wczoraj prawie 2 h popykałam na orbitreku 😂

A tak z innej beczki dziewczyny jak najlepiej i najszybciej zrzucić kilka kg? Jakieś pomysły? Ogólnie mam pracę siedzącą. Staram się jesz co 3-4h, a du... rosnie 😅 Zaczęłam ćwiczyć na orbitreku wieczorami. Coś jeszcze doradzicie? Jakieś suplementy?

Ja też polecam dietę od dietetyka który ustawi to pod Ciebie. Sama ostatnio zamówiłam w necie dietę, dostałam fajną rozpiske plus facet układa diety po różne problemy zdrowotne. Stosuje od poprzedniego poniedziałku i mam już -3,5kg :D jak masz ochotę to mogę napisać na priv ;)

Aplikacja się nazywa Diet i training by ann?
Ja polecam apkę Lewandowskiej. Lucy ją zachwalała tutaj i powiem Ci że bardzo ładnie spadłam na wadze! To jest dieta + ćwiczenia, nawet 20min dziennie więc tyle co nic.
Potem niestety spadłam ze schodów wiec przestałam ćwiczyć i jakoś mi się posypało [emoji14] Ale nie nabieram wagi wiec jest super. Do idealnej brakuje mi już tylko 2-3kg [emoji16]

Ja też polecam dietę od dietetyka który ustawi to pod Ciebie. Sama ostatnio zamówiłam w necie dietę, dostałam fajną rozpiske plus facet układa diety po różne problemy zdrowotne. Stosuje od poprzedniego poniedziałku i mam już -3,5kg :D jak masz ochotę to mogę napisać na priv ;)
Ja bym chciala ! Mam 8 kg do wagi sprzed ciazy! 👍🤗

reklama
Do góry