reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No to byłam na wizycie kontrolnej, nic nie poszło do przodu ;) szyjka miękka, rozwarcie na opuszek palca wiec mogę jeszcze trochę w ciąży pochodzić 😆 mała osiągnęła zawrotne 3kg masy ;p za tydzień wizyta kolejna, jak się nic nie zadzieje to dopiero 29.08 szpital -7 dni po terminie.

@mohaaa super wieści 😍 w takim razie zamawiam dla mojego męża 😁 długo brał? Jakieś rady co do brania? 😉
na początku bral 2 dziennie, potem jak była poprawa to juz 1 dziennie. Wczoraj mi powiedział, ze na tydzień przed staraniami znów bierze dwie dziennie 😂🤷🏻‍♀️ Ach No i zapomniałam wspomnieć, ze je bardzo dużo orzechów. Głównie brazylijskie, ale generalnie co tylko mamy w domu 😅 i daktyle

Ja dalej żyję z ta wadą 😰🙈, ale w poniedziałek mam wizytę u gineko i poruszę kwestię jej „naprawy”/usunięcia przegrody, lekarka prowadząca nazywa ja wymiennie dwurożna i podwójna, także nawet nie wiem, czy się do końca kwalifikuje pod zabieg.

powiedz mi, a masz już dzieci? Nie pamietam Twojej historii, wybacz.

na początku bral 2 dziennie, potem jak była poprawa to juz 1 dziennie. Wczoraj mi powiedział, ze na tydzień przed staraniami znów bierze dwie dziennie 😂🤷🏻‍♀️ Ach No i zapomniałam wspomnieć, ze je bardzo dużo orzechów. Głównie brazylijskie, ale generalnie co tylko mamy w domu 😅 i daktyle

powiedz mi, a masz już dzieci? Nie pamietam Twojej historii, wybacz.
Niestety nie posiadam, za to mam na koncie 2 poronienia.

Dzień dobry dziewczyny[emoji6] u mnie zaczyna się coś dziać na testach. Od 10dc boli mnie brzuch a od 2 dni mam biegunkę (może na owu) [emoji848] podejrzewam że testy owu w zeszłym cyklu były trefne albo faktycznie nie było owu w tych dniach co robiłam testy. Liczę na to że ten cykl będzie max 30 dniowy dzisiaj 15dc
Image.jpeg

Dziewczyny ile po poronieniu wasze cykle wróciły do normy? Jestem 3 miesiące po, pierwsza @ po 4 tyg od zabiegu kolejna po 35 dniach teraz już 30dc i też się nie zapowiada. A przed 28 dni książkowe zero opóźnień.

reklama
Do góry