reklama
josiaaa
Fanka BB :)
Ja dalej żyję z ta wadą , ale w poniedziałek mam wizytę u gineko i poruszę kwestię jej „naprawy”/usunięcia przegrody, lekarka prowadząca nazywa ja wymiennie dwurożna i podwójna, także nawet nie wiem, czy się do końca kwalifikuje pod zabieg.to jest bardzo ciekawe co piszecie. Ja od 6 lat mam plamienia przed okresem i u mnie jeszcze gorzej niż u @josiaaa , bo zazwyczaj plamilam łącznie z okresem przez 15-16 dni przy cyklach 28-dniowych. Miałam histeroskopie, na której usunięto polipa. Właśnie miałam 3 miesiączkę po zabiegu i plamie nadal, ale o 6 dni krócej. Ponadto na wypisie ze szpitala po zabiegu, lekarz mi napisał, ze wygląd macicy jak przy macicy dwudrożnej. Nie wiem jak to rozumieć, bo z tego nie wynika, ze jest dwurożna na 100%. No i nie kumam czemu lekarz przy histeroskopii nic z tym nie zrobił.
Te wadę macie obie usunięta? Jeśli tak, to plamienia zniknęły?
josiaaa
Może przy kolejnej wizycie zapytaj o te wadę?to jest bardzo ciekawe co piszecie. Ja od 6 lat mam plamienia przed okresem i u mnie jeszcze gorzej niż u @josiaaa , bo zazwyczaj plamilam łącznie z okresem przez 15-16 dni przy cyklach 28-dniowych. Miałam histeroskopie, na której usunięto polipa. Właśnie miałam 3 miesiączkę po zabiegu i plamie nadal, ale o 6 dni krócej. Ponadto na wypisie ze szpitala po zabiegu, lekarz mi napisał, ze wygląd macicy jak przy macicy dwudrożnej. Nie wiem jak to rozumieć, bo z tego nie wynika, ze jest dwurożna na 100%. No i nie kumam czemu lekarz przy histeroskopii nic z tym nie zrobił.
Te wadę macie obie usunięta? Jeśli tak, to plamienia zniknęły?
monika1708
Mój brał fertilman plus ale sam z siebie żeby może coś poprawić [emoji2960]@mohaaa super wieści [emoji7] w takim razie zamawiam dla mojego męża [emoji16] długo brał? Jakieś rady co do brania? [emoji6]
Ale profertil podobno jest o wiele lepszy, nam lekarz w klinice jeszcze mówił o androvit plus czy jakoś tak
Carry88
Moderator
Mój brał fertilman plus ale sam z siebie żeby może coś poprawić [emoji2960]
Ale profertil podobno jest o wiele lepszy, nam lekarz w klinice jeszcze mówił o androvit plus czy jakoś tak
Więc rozumiem, że to facet moze sobie lykac jako suplement? Bo też bym coś swojemu dała, ale moj się nie badał wiec tylko tak jako formę witaminek
monika1708
Tak, to są tabletki na poprawę nasienia [emoji12]Więc rozumiem, że to facet moze sobie lykac jako suplement? Bo też bym coś swojemu dała, ale moj się nie badał wiec tylko tak jako formę witaminek [emoji6]
Na końcu brał chyba vitotal men czy coś ale to najtańsze z tych wszystkich [emoji1787]
Madlein
@Paula919191 ja wiem, że to jeszcze ponad tydzień do terminu, ale spytam co u Was? Piękny czas na poród, dziecko urodzone pod spadającymi gwiazdami Jak się trzymasz w te upały?
Paula919191
Ojjj nawet nie wiesz jakbym już chciała urodzic ale u nas bez zmian. Wczoraj spacer sobie zrobiłam taki porządny 2godziny prawie łaziłam i nawet brzuch nie zabolał ;p co więcej mała się na mnie cały wieczór mściła bo tak kopała po narzadach wewnętrznych że aż się wyginałam z bólu ;p wczoraj ktg-wszystko ksiazkowo, dziś wizyta kontrolna po szpitaku i zobaczymy co tam@Paula919191 ja wiem, że to jeszcze ponad tydzień do terminu, ale spytam co u Was? Piękny czas na poród, dziecko urodzone pod spadającymi gwiazdami ❤ Jak się trzymasz w te upały?
Charlotte21
Będę czekac na wieści pamietam ten moment w którym tez juz chcialam urodzić tak to natura już zrobiła ze czlowiek chce się brzucha pozbyć.Ojjj nawet nie wiesz jakbym już chciała urodzic ale u nas bez zmian. Wczoraj spacer sobie zrobiłam taki porządny 2godziny prawie łaziłam i nawet brzuch nie zabolał ;p co więcej mała się na mnie cały wieczór mściła bo tak kopała po narzadach wewnętrznych że aż się wyginałam z bólu ;p wczoraj ktg-wszystko ksiazkowo, dziś wizyta kontrolna po szpitaku i zobaczymy co tam
reklama
Lu_cy
Końcówka najgorsza zwłaszcza przy takiej pogodzie [emoji1787] miałam w zeszłym roku to samo, modliłam się żeby już urodzić. Dobrze że sala porodowa była klimatyzowana, bo chyba bym nie wyrobiłaOjjj nawet nie wiesz jakbym już chciała urodzic ale u nas bez zmian. Wczoraj spacer sobie zrobiłam taki porządny 2godziny prawie łaziłam i nawet brzuch nie zabolał ;p co więcej mała się na mnie cały wieczór mściła bo tak kopała po narzadach wewnętrznych że aż się wyginałam z bólu ;p wczoraj ktg-wszystko ksiazkowo, dziś wizyta kontrolna po szpitaku i zobaczymy co tam