reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No to byłam na wizycie kontrolnej, nic nie poszło do przodu ;) szyjka miękka, rozwarcie na opuszek palca wiec mogę jeszcze trochę w ciąży pochodzić 😆 mała osiągnęła zawrotne 3kg masy ;p za tydzień wizyta kolejna, jak się nic nie zadzieje to dopiero 29.08 szpital -7 dni po terminie.

@mohaaa super wieści 😍 w takim razie zamawiam dla mojego męża 😁 długo brał? Jakieś rady co do brania? 😉
na początku bral 2 dziennie, potem jak była poprawa to juz 1 dziennie. Wczoraj mi powiedział, ze na tydzień przed staraniami znów bierze dwie dziennie 😂🤷🏻‍♀️ Ach No i zapomniałam wspomnieć, ze je bardzo dużo orzechów. Głównie brazylijskie, ale generalnie co tylko mamy w domu 😅 i daktyle

Ja dalej żyję z ta wadą 😰🙈, ale w poniedziałek mam wizytę u gineko i poruszę kwestię jej „naprawy”/usunięcia przegrody, lekarka prowadząca nazywa ja wymiennie dwurożna i podwójna, także nawet nie wiem, czy się do końca kwalifikuje pod zabieg.

powiedz mi, a masz już dzieci? Nie pamietam Twojej historii, wybacz.

na początku bral 2 dziennie, potem jak była poprawa to juz 1 dziennie. Wczoraj mi powiedział, ze na tydzień przed staraniami znów bierze dwie dziennie 😂🤷🏻‍♀️ Ach No i zapomniałam wspomnieć, ze je bardzo dużo orzechów. Głównie brazylijskie, ale generalnie co tylko mamy w domu 😅 i daktyle

powiedz mi, a masz już dzieci? Nie pamietam Twojej historii, wybacz.
Niestety nie posiadam, za to mam na koncie 2 poronienia.

Dzień dobry dziewczyny[emoji6] u mnie zaczyna się coś dziać na testach. Od 10dc boli mnie brzuch a od 2 dni mam biegunkę (może na owu) [emoji848] podejrzewam że testy owu w zeszłym cyklu były trefne albo faktycznie nie było owu w tych dniach co robiłam testy. Liczę na to że ten cykl będzie max 30 dniowy dzisiaj 15dc
Image.jpeg

Dziewczyny ile po poronieniu wasze cykle wróciły do normy? Jestem 3 miesiące po, pierwsza @ po 4 tyg od zabiegu kolejna po 35 dniach teraz już 30dc i też się nie zapowiada. A przed 28 dni książkowe zero opóźnień.

reklama
Do góry