reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pytanie do dziewczyn, które już były w ciąży i udało im się zajść w ciążę następny raz. Czy miałyście w każdej ciąży takie same objawy? W pierwszej ciąży bolał mnie brzuch jak na okres, już tydzień przed terminem, piersi zrobiły się obolałe i obrzmiałe, a sutki wrażliwe. A teraz się zastanawiam czy te objawy się powtórzą czy nie ma reguły.

Mam taką możliwość tylko teraz nie wiem czy jechać do gin na usg czy jednak zostawić to tak jak jest. Jak myślisz [emoji848]
Ja też miałam słaba miesiączke A Endo miałam mega duże i jakieś niejednorodne. Spodziewałam się że będzie potop, A tu dziwne. I też myślałam żeby isc na usg ale takie terminy są że masakra....

Pytanie do dziewczyn, które już były w ciąży i udało im się zajść w ciążę następny raz. Czy miałyście w każdej ciąży takie same objawy? W pierwszej ciąży bolał mnie brzuch jak na okres, już tydzień przed terminem, piersi zrobiły się obolałe i obrzmiałe, a sutki wrażliwe. A teraz się zastanawiam czy te objawy się powtórzą czy nie ma reguły.
Nie ma reguły. Ja zawsze miałam inaczej.

Nie ma reguły. Ja zawsze miałam inaczej.
Ja to prostu chyba zaczynam przeżywać że znowu się nie udało, bo porównuje wszystko do tych objawów z pierwszej ciąży. Jestem 4 dni przed terminem @. Piersi co prawda zrobiły się wielkie i ciężkie, ale nic poza tym. Po tej pierwszej ciąży przestałam mieć PMS. Coś się tam kłuje raz z jednej, raz z drugiej strony, ale nie jest to typowy ból przed @

@nadziejka93 Ja w zasadzie w żadnej z ciąż nie miałam objawów - no może poza większą sennością (ale to można na wiele rzeczy zrzucić) i wyostrzonym zapachem. A w 6tc zaczynały się plamienia. Brzuch mnie nie bolał, nie miałam mdłości, cycki nie rosły itp.

reklama
@nadziejka93 Ja w zasadzie w żadnej z ciąż nie miałam objawów - no może poza większą sennością (ale to można na wiele rzeczy zrzucić) i wyostrzonym zapachem. A w 6tc zaczynały się plamienia. Brzuch mnie nie bolał, nie miałam mdłości, cycki nie rosły itp.
Czyli dopóki @ nie przyjdzie, to jest nadzieja że może jednak się udało.

Do góry