reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Humhum jest jeszcze coś o czym dziewczyny nie piszą, a ja miałam taki przypadek.

Jeśli masz premie to nie każda premia wlicza się potem do średniej. U mnie w firmie są 2 rodzaje premii - 1 od wykonanego planu sprzedażowego (jeśli byłam tego msca na L4 to była pomniejszana), a 2 to takie dodatki np 300zł za konwersję odpowiednią i to było wypłacane w całości niezależnie od L4.
Jest to rzadki przypadek ale się zdarza i można się zdziwić [emoji4]
Macierzyński jest na tej samej zasadzie wypłacany? Też biorą średnią z ostatnich 12 miesięcy pracujących i od tego 80 %?

reklama
Ja czytałam u Lenartowicz qchenne inspiracje że ten zakwas też powinien być na czczo. Więc tabletkę najlepiej wziąć w nocy żeby żołądek ja trochę przetrawił i znowu na pusty wypić zakwas 🤷‍♀️ ile go wypijasz tak z ciekawości?
Wypijam tak 1/6 szklanki codziennie, więcej nie dałabym rady :D do tego wcinam morele, szpinak, awokado itp itd 🤪
Dziewczyny a czy Acard wydłuża cykl?
Nie wydłuża

reklama
Cześć dziewczyny. Mam pytanie odnośnie miesiączki przy acardzie. Otóż tak plamienie zaczęło mi się 1.08 2-3.08 było trochę więcej krwawienia ale "stara krew" dzisiaj już nie ma nic. Gdzie bez acardu miałam mocniejszą miesiączkę a teraz to nawet nie mogę pow że to okres byl/jest. Myślałam że okres będzie gorszy przy zażywaniu acardu a tu jest słabszy niż przed. Czy to jest normalne?
Mój lekarz mówił że wiele kobiet ma słabszą po acardzie

Do góry