reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi gin mówiła że w drugiej fazie ale najlepiej 2-3 dni przed okresem, a pierwszy dzień cyklu to już pierwsza faza [emoji2356]
Ale wtopa. Miałam mieć później okres ale chyba przez tą torbiel się popierdzieliło.
30 dni cykl mi trwał pierwszy raz od odstawienia tabletek.

Ja się tak czaiłam w zeszłym miesiącu,ale nie wiedziałam kiedy dostanę okres, dostałam po 35 dniach. Masakra. Teraz też planuje zrobic to badanie ale pójdę tak koło 28-30dc bo mi się kompletnie rozjechały po tym poronieniu.

reklama
Ale może jeszcze ten wynik będzie ok.
Zabuliłam 200 zł za to [emoji19]
Ja się tak czaiłam w zeszłym miesiącu,ale nie wiedziałam kiedy dostanę okres, dostałam po 35 dniach. Masakra. Teraz też planuje zrobic to badanie ale pójdę tak koło 28-30dc bo mi się kompletnie rozjechały po tym poronieniu.

Ale może jeszcze ten wynik będzie ok.
Zabuliłam 200 zł za to [emoji19]
Już mam. 8% wynik. To chyba ok. Dziewczyny może podpowiedzą, @Charlotte21 i @Paula919191 ?? [emoji4]
Tanio zapłacilas. Badalas tylko nk czy immunofenotypy tez ? Za cały pakiet płaciłam 450 zł. 🤔

Jeżeli wynik nie jest zafałszowany przez okres to jest super. 👍 mi lekarka mowila ze do 10% to wynik jest w normie (ja mialam 20%).

Same komórki z krwi. Cały immunofenotyp widziałam na test dna za 450 zł właśnie.
Tanio zapłacilas. Badalas tylko nk czy immunofenotypy tez ? Za cały pakiet płaciłam 450 zł. [emoji848]

Jeżeli wynik nie jest zafałszowany przez okres to jest super. [emoji106] mi lekarka mowila ze do 10% to wynik jest w normie (ja mialam 20%).

Hej dziewczyny.. jakis czas tu nie pisalam.. otoz poronilam 3 czerwca... pierwsza miesiaczke mialam 7 lipca... a dzis moj test ciazowy pokazal 2 kreseczki. ;)

Załączniki

• 20200731_123504.jpg
    20200731_123504.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry