@Takaja123 dzięki.
Trzymam mocno za was kciuki.
Jak na razie ja nie chce więcej dzieci. Mialan inne zdanie przed ciąża ale teraz po ciąży mi się odmieniło. Mąż mówi że mi się jeszcze odmieni i będę jeszcze chciała. Ale raczej stanowczo nie.
Teraz planuje zadbać o siebie jak tylko moja niunia troszkę podrośnie. Mam już wizytę umówiona na laser na rozstępy no i muszę zacząć ćwiczyć bo jedynie zostało mi 5 kg do wagi z przed ciąży ale to sam tluszczyk na brzuszku.
@roki_1991 już trochę się uspokoilam.
Jedynie teraz obawy przed szczepieniem. Mamy w czwartek.
@Charlotte21 i jak byłaś w przychodni już? Ja nie mogłam się do dzwonić to tatę wysłałam i umówił wnuczkę na szczepienia.
Powiedzcie mi jak to jest. W moim mieście nie ma na nfz jak zrobić usg bioderek. A prywatnie wizyta na 10 sierpnia a z tego co mówiła położna to do 7 tygodnia powinno się zrobić. Mam jechać z nia w poniedziałek na 13.30 Bo może nas łaskawie lekarz przyjmie. Jeśli się nie uda to we wtorek umówiłam wizytę w Kielcach tam to bez problemu i bez kolejek się czeka tylko wizyta 150 zl o 50 zl droższa. Jestem taka zła bo płacimy składki z mężem a za takie wizyty musimy płacić.