młoda1994
Fanka BB :)
O widzisz o tym nie pomyślałam. Poszukam na rozsciaganie się i spróbuję. Chociaż nie ukrywam że boję się że ataki powrócą. Dziękuję za pomysł [emoji4][emoji4][emoji44] faktycznie ciężko...[emoji848] to zwykle dieta to za mało. Trzeba było znaleźć może jakieś ćwiczenia na yt z rozciągania? Zawsze to rozruch dla mięśni. Ja jestem ponad 7 tygodni po porodzie i właśnie od tego zaczybam. Jak będę mieć naturalnie czas. Ale postaram się. Bo ja przytylam 20 kg w ciąży. Po porodzie odeszlocod razu 10 kg. Ale drugie tyle zostało...a zawsze bykam szczupła. Jadłam co chciałam i nie tylam. Zresztą byłam bardzo zabiegana i wiecznie na tyłku nie umiejaca wysiedziec. A prawie całą ciaze nie pracowałam, bo się bałam (praca z dziecmi) że względu na dwie moje poprzednie straty. Więc byko mi strasznie ciężko siąść. A teraz strasznie ciężko mi wstać [emoji2960][emoji1] potrzebuje motywacji i zaparcia. A ja jestem znana że slomainego zapału....wiem jak teraz ciężko osobom które borykają się z nadwagą.
Trzymam kciuki abys znalazła jakieś odpowiednie ćwiczenie. Nawet nie tyle aby paść że zmęczenia, bo jak mówiłaś nie możesz i jeszcze że względu a padaczkę dwor odpada. Także nie masz lekko.
Dobrze że się wizyta udała na jutro. Daj znać [emoji847][emoji16]
Z nadwagą jest ciężko marzy mi się 56kg tak jak 10 lat temu ale.. No właśnie to ale [emoji2368] tobie się napewno uda i będę trzymać za to kciuki [emoji110][emoji110]
Dam znać po wizycie[emoji6]