reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję za pomoc [emoji4] takie coś?

Wybacz, że tak dobitnie dopytuje, ale mój lekarz namiętnie mnie folikoem karmił i nawet przy mthfr nic mi nie zmienił więc chce to zrobić sama a dobrze.
Dokładnie te same brałam. Też kupowałam przez allegro [emoji3526] dołóż do tego b6 p5p, witaminę b2 jakąś zwykłą i cynk. Będzie szybko [emoji3526][emoji3526]

reklama
Życie mi kobieto ratujesz [emoji6] zamawiam. [emoji16][emoji4]
Ja do póki nie trafiłam na to forum to nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak kwas foliowy w formie metylowanej i b12 metylokobalamina że coś takiego jak acard olej z wiesiołka castagnus. Wszystkiego dowiedziałam się właśnie z tego forum a najbardziej z tego wątku.

Ja do póki nie trafiłam na to forum to nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak kwas foliowy w formie metylowanej i b12 metylokobalamina że coś takiego jak acard olej z wiesiołka castagnus. Wszystkiego dowiedziałam się właśnie z tego forum a najbardziej z tego wątku.

Ja tak samo. Gdyby nie forum to nawet bym się nie dowiedziała i nie zdecydowała na badania po poronieniu. Nawet jeśli bezpośrednio wyniki nie przyczyniły się do tego to przynajmniej już wiem co robić, brać, suplementowac itp :)

A olej z wiesiołka jest na wspomaganie owulacji?

A olej z wiesiołka jest na wspomaganie owulacji?
Ja go biorę bo mam sucho na dole i sex był nie przyjemny a teraz to hoho [emoji1787] ale nie wiem czy pomaga owu. Wiem że się go bierze tylko do owu bo w drugiej fazie cyklu może powodować mikro skurcze i jak dojdzie do zapłodnienia to może dojść do wczesnego poronienia przez te skurcze. Ja biorę go na " ślepo" bo testy owu nie pokazały mi piku lh nadal temperatury w tym cyklu nie mierze a na monitoring w DE nie mam szans chyba że coś zaproponuje pani doktor w klinice 8.07 a objawów owu nie mam po prostu nie czuję czy ja mam.

reklama
Do góry