reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szukam chusty do noszenia. Może któraś z was używała mała ma już miesiąc a lubi przebywać na rękach. Mi było wygodniej jakby ona właśnie w chuście siedziała. Nie chce wydawać milionów tak do 100 zl lub może któraś z Was ma do odsprzedania

reklama
Pojawiło mi się parę pytań i mam nadzieję, że pomożecie :)

- biorę acard co wieczór, a co jeśli chcę wypić trochę winka - nie brać tego wieczoru acardu?
- kiedy najlepiej w ciągu dnia wstrzykiwać neoparin?
- jakieś sugestie przed rozpoczęciem wstrzykiwań? (nigdy tego nie robiłam i za parę dni muszę wykonać pierwszy zastrzyk)

Pojawiło mi się parę pytań i mam nadzieję, że pomożecie :)

- biorę acard co wieczór, a co jeśli chcę wypić trochę winka - nie brać tego wieczoru acardu?
- kiedy najlepiej w ciągu dnia wstrzykiwać neoparin?
- jakieś sugestie przed rozpoczęciem wstrzykiwań? (nigdy tego nie robiłam i za parę dni muszę wykonać pierwszy zastrzyk)
Możesz napić się winka, ja nie odstawiałam acardu bo on i tak do 7 dni się utrzymuje. Neoparin rano od razu rób zastrzyk. Po wyjęciu igły przytrzymaj wacikiem miejsce wkłucia to nie będzie siniaków

reklama
Dzięki za wiedzę! To będę robić rano.
Też robiłam clexane z rana. Acard 150 na noc zawsze. I jak byłam w szpitalu to tylko mi dawali rano. Reszta dziewczyn miała na noc. Ja to jeszcze prosiłam polozne żebym mogła sobie sama wbić 😊 myślę nawet że z rana heparyna daje takie pobudzenie i jest to przyjemne.

Do góry