Szukam chusty do noszenia. Może któraś z was używała mała ma już miesiąc a lubi przebywać na rękach. Mi było wygodniej jakby ona właśnie w chuście siedziała. Nie chce wydawać milionów tak do 100 zl lub może któraś z Was ma do odsprzedania
reklama
maeria
Fanka BB :)
Pojawiło mi się parę pytań i mam nadzieję, że pomożecie
- biorę acard co wieczór, a co jeśli chcę wypić trochę winka - nie brać tego wieczoru acardu?
- kiedy najlepiej w ciągu dnia wstrzykiwać neoparin?
- jakieś sugestie przed rozpoczęciem wstrzykiwań? (nigdy tego nie robiłam i za parę dni muszę wykonać pierwszy zastrzyk)
- biorę acard co wieczór, a co jeśli chcę wypić trochę winka - nie brać tego wieczoru acardu?
- jakieś sugestie przed rozpoczęciem wstrzykiwań? (nigdy tego nie robiłam i za parę dni muszę wykonać pierwszy zastrzyk)
Lu_cy
Możesz napić się winka, ja nie odstawiałam acardu bo on i tak do 7 dni się utrzymuje. Neoparin rano od razu rób zastrzyk. Po wyjęciu igły przytrzymaj wacikiem miejsce wkłucia to nie będzie siniakówPojawiło mi się parę pytań i mam nadzieję, że pomożecie
maeria
Dzięki A dlaczego najlepiej rano?Możesz napić się winka, ja nie odstawiałam acardu bo on i tak do 7 dni się utrzymuje. Neoparin rano od razu rób zastrzyk. Po wyjęciu igły przytrzymaj wacikiem miejsce wkłucia to nie będzie siniaków
roki_1991
Ja np brałam zawsze na noc, także to chyba nie ma większego znaczenia kiedy. Ważne żeby biorąc acard i heparynę brać jedno rano drugie wieczórDzięki A dlaczego najlepiej rano?
Dzoana88
Ja robiłam zastrzyki rano, ale jak poszlam do szpitala to dostawałam az o 22. Tylko dzień przed cc nie dostałam.
Dzięki A dlaczego najlepiej rano?
Lu_cy
Lekarz tak mi kazał żebym acard koniecznie na noc, a zastrzyki rano. Ale dużo dziewczyn zastrzyki robi o dowolnej godzinie.Dzięki A dlaczego najlepiej rano?
roki_1991
Ale argumentował jakoś to swoje "koniecznie " czy nie?Lekarz tak mi kazał żebym acard koniecznie na noc, a zastrzyki rano. Ale dużo dziewczyn zastrzyki robi o dowolnej godzinie.
reklama
Charlotte21
Też robiłam clexane z rana. Acard 150 na noc zawsze. I jak byłam w szpitalu to tylko mi dawali rano. Reszta dziewczyn miała na noc. Ja to jeszcze prosiłam polozne żebym mogła sobie sama wbić myślę nawet że z rana heparyna daje takie pobudzenie i jest to przyjemne.Dzięki za wiedzę! To będę robić rano.