Dzoana88
Fanka BB :)
Tez dziś o tym myslalam ze same dziewuszki się rodza ostatnio [emoji4][emoji173] chłopaków starszaków trochę jest za to [emoji16] co do tego jak rosna.... jejuuuuu czemu ten czas tak szybko zapier.... był z niego taki okruszek ! Taki skrzacik !!
Leos był pierwszy raz nad morzem [emoji4]
@Humhum ja uważam że zodiakalne lwy maja ciężkie charakterki hehe
Leos był pierwszy raz nad morzem [emoji4]
21 sierpnia moja mama obchodzi urodziny, jak trafi Ci się lwiątko zodiakalne to oooj... [emoji12] Ciężki charakterek [emoji38]
Czekam na fotki, nie mogę się doczekać [emoji2956]
@Takaja123 Ty to nie czekaj, działajcie z Mężem, wszystko wraca do normy, a trzy brzuszki już się zwolnily i czekają [emoji12]
W ogóle patrzcie, same dziewuchy się rodzą teraz w ostatnim czasie, Leoś taki rodzynek jeden [emoji3059][emoji16]
@Charlotte21 ale Miłka ma czuprynę [emoji2956] a ja myślałam że Zuzia to taka owłosiona jest [emoji2356][emoji16]
Co do wagi, ja 18 kg przytyłam, po porodzie, ważyłam się po powrocie do domu i spadło od razu 9 kg, i teraz jeszcze jakos 2 kg. 6-7 kg zostało mi do zrzucenia w stosunku do wagi sprzed ciąży, nie ukrywam chciałoby się więcej [emoji16]
No i ja też równomiernie tyłam CAŁA.
O ile wyglądało to spoko z brzuszkiem, proporcjonalnie tak teraz nieco gorzej, pogoda też nie rozpieszcza żeby wyjść na spacer, ale dałam sobie cel, minimum 5 tys kroków dziennie lub lekki trening, albo jakąś joga.... Zwłaszcza że już po połogu, nie ma co się już oszczędzać [emoji16] pytanie tylko mi się to uda [emoji2356][emoji16]
@Humhum ja uważam że zodiakalne lwy maja ciężkie charakterki hehe
Ostatnia edycja: