Dzoana88
Fanka BB :)
Gratulacje dla dzielnej mamy !!!Oto ja. Miłka [emoji173] 3580 g szczęścia, 54 cm godzina 3.18, 14.05.2020
Poród...hmmm. Nie jestem jeszcze gotowa o nim napisać, łatwo nie było.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje dla dzielnej mamy !!!Oto ja. Miłka [emoji173] 3580 g szczęścia, 54 cm godzina 3.18, 14.05.2020
Chyba tak by wychodziło. Dobra dzis apka pokazuje 100dni do porodu więc wstawiam Wam mój brzuch jak patrzę na to zdjecie to wygląda bardziej na kwadratowy niż okrągły ale faktycznie mało kto dostrzega, że jestem w ciąży jak się nie ubiore w obcisłą bluzkę, chyba ludzie myślą prędzej że jestem utytaAkurat karmiłam Zuzke i tak mi na myśl @Charlotte21 przyszła że może akurat już po wszystkim i może się już malenstwem cieszy
To teraz @gigi_ i potem @Paula919191, tak?
Moze pokazesz Łucje jak urosla ? [emoji4] a powiedz mi jaki rozmiar ciuchów na ogol nosi teraz ? Leos 62 a niby maly chlopak nie jest, na lato kupilam mu ciuszki na 68 i jak teraz przykladam to widze ze za duze.Łucja w pn kończy pół roku [emoji33] Sama jestem w szoku jak to poleciało [emoji33]Gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
No i ma swój dzień [emoji4] Odpoczywaj [emoji8]
Super wygladasz !! A brzuszek nie jest moze za duzy, ale tez jest wydaje mi sie dość wysoko osadzony dlatego tak sie wydaje, ja z kolei mialam niiiiisko [emoji4]Chyba tak by wychodziło. Dobra dzis apka pokazuje 100dni do porodu więc wstawiam Wam mój brzuch [emoji28] jak patrzę na to zdjecie to wygląda bardziej na kwadratowy niż okrągły ale faktycznie mało kto dostrzega, że jestem w ciąży jak się nie ubiore w obcisłą bluzkę, chyba ludzie myślą prędzej że jestem utyta [emoji23][emoji16]
A drugie zdjęcie z niedzieli, tam zdecydowanie lepiej wygląda [emoji1]
Gratulacje[emoji173]️[emoji173]️Oto ja. Miłka [emoji173] 3580 g szczęścia, 54 cm godzina 3.18, 14.05.2020
Faktycznie „goły” nie wyglada na ciążowy ale pewnie jeszcze urośnie w swoim czasieChyba tak by wychodziło. Dobra dzis apka pokazuje 100dni do porodu więc wstawiam Wam mój brzuch jak patrzę na to zdjecie to wygląda bardziej na kwadratowy niż okrągły ale faktycznie mało kto dostrzega, że jestem w ciąży jak się nie ubiore w obcisłą bluzkę, chyba ludzie myślą prędzej że jestem utyta
A drugie zdjęcie z niedzieli, tam zdecydowanie lepiej wygląda
Ale malutki brzusio [emoji7]Chyba tak by wychodziło. Dobra dzis apka pokazuje 100dni do porodu więc wstawiam Wam mój brzuch [emoji28] jak patrzę na to zdjecie to wygląda bardziej na kwadratowy niż okrągły ale faktycznie mało kto dostrzega, że jestem w ciąży jak się nie ubiore w obcisłą bluzkę, chyba ludzie myślą prędzej że jestem utyta [emoji23][emoji16]
A drugie zdjęcie z niedzieli, tam zdecydowanie lepiej wygląda [emoji1]
Łucja właśnie wychodzi z 68. Na lato mam 74, kilka 80 na ewentualną ciepłą jesień [emoji4]Moze pokazesz Łucje jak urosla ? [emoji4] a powiedz mi jaki rozmiar ciuchów na ogol nosi teraz ? Leos 62 a niby maly chlopak nie jest, na lato kupilam mu ciuszki na 68 i jak teraz przykladam to widze ze za duze.
Ojej jaka słodka różowa dziewczynaAle malutki brzusio [emoji7]Łucja właśnie wychodzi z 68. Na lato mam 74, kilka 80 na ewentualną ciepłą jesień [emoji4]
W sumie zależy jakie firmy kupujesz - h&m i newbie wychodzą zawsze większe i w nich jeszcze chwilę pochodzi, ale np ze smyka 68 już dawno wyrosła.
Proszę kilka zdjęć mojego klopsa [emoji3590]Zobacz załącznik 1119743Zobacz załącznik 1119744Zobacz załącznik 1119745Zobacz załącznik 1119746Zobacz załącznik 1119747
Skarbie jesteś taka dzielna! Dużą dziewczynkę urodziłaś. Gratuluję! A Miłkę uparciuszkę witam na świecieOto ja. Miłka ❤ 3580 g szczęścia, 54 cm godzina 3.18, 14.05.2020
Ojacie ale już z niej fajna duza dziewczynka !! To moj taki bedzie na lato hehe, oj rosna te dzieci tak szybciutko !Ale malutki brzusio [emoji7]Łucja właśnie wychodzi z 68. Na lato mam 74, kilka 80 na ewentualną ciepłą jesień [emoji4]
W sumie zależy jakie firmy kupujesz - h&m i newbie wychodzą zawsze większe i w nich jeszcze chwilę pochodzi, ale np ze smyka 68 już dawno wyrosła.
Proszę kilka zdjęć mojego klopsa [emoji3590]Zobacz załącznik 1119743Zobacz załącznik 1119744Zobacz załącznik 1119745Zobacz załącznik 1119746Zobacz załącznik 1119747