@Charlotte21 ode mnie również wszystko co najlepsze i żeby Miłka zdążyła Ci prezent zrobić na urodziny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko! Oby u @Charlotte21 poszło sprawniej.@Charlotte21 Aż mi się przypomina mój poród... Też miałam takie okropne bóle krzyżowe - zaczęły się z soboty na niedzielę. Do szpital trafiłam środę, bo ciągle miałam czas, bo to był przecież dopiero przełom 34/35tc... CZTERY noce prawie nie spałam. I te bóle krzyżowe... Aż mnie ciarki przechodzą, a to było już 7 lat temu... 15.05 syn mój skończy 7 lat. Ja też nie wiem kiedy to minęło.
Oj leci... Aż wierzyć się nei chce. Dni przez palce uciekają.Leci dzien za dniem co ? [emoji4] moj Leoś za 8 dni konczy 4 miesiace !! Jestem w szoku jak szybko rosnie i sie zmienia, jak nabywa nowych umiejetnosci [emoji4][emoji173]Zobacz załącznik 1119512
Biedna, strasznie współczuję boli krzyżowych, mnie też zwalały z nóg i to dosłownie... Przed wyjściem z domu do szpitala Mąż z czterech mnie zbierał, bo nagle nie miałam sił ustać na nogach...Dziękuję za życzenia!Malutka daje mi w kość. Takie bóle od krzyża że dech zapiera. Jeszcze to potrwa. Oj potrwa...będę podbijać rekordy długości porodow chyba ! A moja mama tak szybko urodziła
jednak genetyka to nie wszystko. Cudownie jest miedzy skurczami. Obym szybko Wam mogła przesłać zdjęcie. Trzymajcie kciuki
![]()
Gratulacje, piękny skarbek. Ja zaraz po porodzie też miałam złe wspomnienia. Ale po tygodniu już było lepiej. Ważne że masz to już za sobą. Dużo zdrówka dla Was dziewczynkiOto ja.Miłka [emoji173] 3580 g szczęścia, 54 cm
godzina 3.18, 14.05.2020
Poród...hmmm. Nie jestem jeszcze gotowa o nim napisać, łatwo nie było.
Łucja w pn kończy pół roku [emoji33] Sama jestem w szoku jak to poleciało [emoji33]Leci dzien za dniem co ? [emoji4] moj Leoś za 8 dni konczy 4 miesiace !! Jestem w szoku jak szybko rosnie i sie zmienia, jak nabywa nowych umiejetnosci [emoji4][emoji173]Zobacz załącznik 1119512
Gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Oto ja.Miłka [emoji173] 3580 g szczęścia, 54 cm
godzina 3.18, 14.05.2020
Gratulacje, śliczna córa!Oto ja.Miłka ❤ 3580 g szczęścia, 54 cm
godzina 3.18, 14.05.2020
Oto ja.Miłka ❤ 3580 g szczęścia, 54 cm
godzina 3.18, 14.05.2020